Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Χαμόγελα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου πρόσφερε το Blue Club – Θύρα 3 - Π. Ντοκούζης (Φωτογραφίες)

Χαμόγελα στα χείλη των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο Βόλου, πρόσφεραν για ακόμη μία χρονιά οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου. Πιο συγκεκριμένα το Blue Club – Θύρα 3 - Π. Ντοκούζης σ' ένα «τραπέζι ανθρωπιάς» κέρασε χαρά και χαμόγελο στα παιδιά του Ορφανοτροφείου, που έδειχναν να απολαμβάνουν την παρέα τόσο με τα μέλη του συνδέσμου των φιλάθλων της Νίκης, όσο και με
τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την εκδήλωση.
Το «τραπέζι» αυτής της παρέας πλέον έχει γίνει θεσμός, αφού πραγματοποιείται για τρίτο συνεχόμενο χρόνο στο φιλόξενο χώρο του τσιπουράδικου, γνωστού σε όλους τους φιλάθλους της Νίκης, ο «Τόμυς».
Για ακόμη μία φορά οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης δείχνουν την κοινωνική τους ευαισθησία, αποδεικνύοντας πως οι σύνδεσμοι των φιλάθλων μπορούν και πρέπει να επιτελούν και κοινωνικό έργο, βοηθώντας συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη τους.
Το GoalPOST.gr στηρίζει, προβάλει και επιβραβεύει τέτοιου είδους ενέργειες και είναι βέβαιο πως θα βρίσκεται και του χρόνου τέτοια εποχή με την ίδια παρέα, στο ίδιο μαγαζί για να καλύψει τα χαμόγελα των παιδιών του Ορφανοτροφείου Βόλου.






πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου