Ο Μανώλης Σκούφαλος τόνισε ότι η ψυχολογία της Νίκης Βόλου έχει αλλάξει και υποστήριξε ότι μπορεί να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.
Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για την ομάδα του Βόλου, η οποία είναι επτά αγωνιστικές αήττητη και συνεχώς ανεβαίνει. Ο Σκούφαλης μίλησε για τους στόχους του ίδιου και της ομάδας, καθώς και για τις πιθανότητες ανόδου.
Αναλυτικά δήλωσε: 
 
Για τη Νίκη Βόλου και την πορεία της: 
«Στην αρχή δεν περιμένεις κάτι τέτοιο, το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι να κάνεις μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Αυτό που κάναμε ήταν αν χτίσουμε την ομάδα για να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα, το οποίο όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, με πολύ καλές ομάδες. Έχει αλλάξει η ψυχολογία μας. Έχουμε ανέβει επίπεδο, δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις στην τακτική και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο». 
 
Για τον κόσμο: 
«Σίγουρα ξέρουμε ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Όμως, η πορεία που κάνει η Νίκη έχει φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να φέρουμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο». 
 
Για το στόχο της ομάδας: 
«Στόχος μας φυσικά είναι να ανέβουμε κατηγορία. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και διαφορετικό. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί, έχουμε ακόμη έναν γύρο μπροστά μας. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι». 
 
Για τους προσωπικούς του στόχους: 
«Να ανεβάσω την ομάδα αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή. Μακάρι να γίνει όχι μόνο για μένα αλλά για όλους μας. Συμμετέχουμε σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα, στο οποίο όλες οι ομάδες διεκδικούν την άνοδο, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός».