Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Δόξα Δράμας: «Κόπηκε» ο Μπαγνκουρά, «ΟΚ» με Τοτό


Δόξα Δράμας: «Κόπηκε» ο Μπαγνκουρά, «ΟΚ» με Τοτό | onsports.grΣτα εργομετρικά και ιατρικά τεστ κόπηκε από τους «μαυραετούς» ο Ιμπραχίμα Μπανγκουρά ενώ αίσιο τέλος είχε το θέμα της απόκτησης του Τζόναθαν Τοτό.
Ο 30χρονος φορ ήρθε στην Αθήνα την Πέμπτη (31/01) έτσι ώστε να περάσει από τα τεστ και να γίνει έτσι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Δράμας για τον Ιανουάριο, ωστόσο το γεγονός ότι είχε ένα πρόβλημα που απαιτούσε σημαντικό χρόνο για να αποθεραπευτεί, ανάγκασε τον Θανάση Σάμιο και τους συνεργάτες του να ακυρώσουν τη μεταγραφή.
Την ίδια ώρα, όλα εξελίχθηκαν θετικά τελικά στην περίπτωση του Τζόναθαν Τοτό κι ο Καμερουνέζος επιθετικός θα είναι κανονικά ποδοσφαιριστής της Δόξας.
Η ομάδα που αγωνιζόταν ο Τοτό στη Σιγκαπούρη έστειλε τελικά το έγγραφο με το οποίο γνωστοποιούσε ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος και δεν υπάρχουν οικονομικές απαιτήσεις, με τη Δόξα Δράμας να ολοκληρώνει και τυπικά τη μεταγραφή. Πλέον, στη Δράμα περιμένουν την μπλε κάρτα του 23χρονου ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να τεθεί στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.
Πηγή: Dramagoal.gr

1 σχόλιο :