Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

2ο SUMMER CAMP στίβος-κολύμβηση (3 πρώτες μέρες-Φωτογραφίες)

Μεγάλη επιτυχία στο 2ο summer camp τις 3 πρώτες μέρες
Με την συμμετοχή 52 παιδιών ξεκίνησε το 2ο SUMMER CAMP που διοργάνωσε από κοινού το τμήμα στίβου και το τμήμα κολύμβησης του συλλόγου της Νίκης Βόλου! Η πρώτη μέρα κύλησε υπέροχα και τα παιδιά την χαρήκανε πολύ. Το ξεκίνημα έγινε με την εκμάθηση
κολύμβησης και παιχνίδια στην πισίνα, αναρρίχηση σε τοίχο, αναρρίχηση σε σχοινί και παιχνίδια με σκυταλοδρομίες στο Πανθεσσαλικό στάδιο! Από τις φωτογραφίες που βλέπετε μπορείτε να πάρετε μια γεύση!!!













Η δεύτερη ημέρα του CAMP της Νίκης Βόλου περιλαμβάνε μπάσκετ, Ποδόσφαιρο και TAE KWOΝ DO τα οποία δίδαξαν καταξιωμένοι συνάδελφοι γυμναστές (Βαταμίδης Δημήτριος-Ποδόσφαιρο, Αθανασιάδης Χρήστος-Μπάσκετ, Πυργέλης Γιάννης και Πυργέλης Φίλιππος-TAE KWON DO) και τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια τους!








Η τρίτη ημέρα του CAMP περιλάμβανε πεζοπορία στη Γοίτσα, κανόε-καγιάκ και μπάνιο στη θάλλασα. Τα παιδιά χάρηκαν όλες τις δραστηριότητες πάρα πολύ και κυρίως το παιχνίδι στη θάλλασα. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν το επιβεβαιώνουν! Μια εικόνα χίλιες λέξεις!

























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου