Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δεληζήσης και Διαμαντίδης πήγαν να βάλουν "φωτιά" στην Νίκη!!!

Αχαριστία;
Αλητεία;
Εκτέλεση εντολών;
Όλα αυτά τα ωραία είχε να αντιμετωπίσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος αυτή την φορά με άλλους δύο πρώην  "παιχταράδες" μας, που "αγάπησαν" την Νίκη και τον κόσμο της.
Ο λόγος για τους Δεληζήση και Διαμαντίδη, οι οποίοι είχαν προσφύγει βέβαια κατά της ΠΑΕ, η οποία τους πρότεινε κάποιο διακανονισμό, όμως και τα δύο αυτά "καλά" παιδιά ήταν ανένδοτα: "Ή μας τα δίνεις όλα τα χρήματα ή την Κυριακή δεν παίζεις με τον Ολυμπιακό!".

Αυτή ήταν η απάντησή τους και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να εξοφλήσει τους δύο αυτούς παίκτες άμεσα, έτσι ώστε η ομάδα μας, να παίξει την Κυριακή και να κερδίσει τους "κόκκινους" του "φιλάθλου" Μπέου και του "μεγιστάνα" Καραγιάννη!!!
Άραγε πίσω από την ενέργεια αυτή των δύο παικτών, λέτε να κρύβεται και πάλι το γνωστό "βρώμικο" παρασκήνιο;
Άραγε έχουν καταλάβει ότι "πέταξε" η... άνοδός τους και προσπαθούν με πλάγια μέσα να κάνουν ζημιά στην ομάδα μας;
Άραγε ξέρουν ότι... "έχουν γνώση οι φύλακες";;;
Άραγε γνωρίζουν ότι ο κόσμος της Νίκης την Κυριακή θα δώσει την δική του απάντηση;
Άραγε γνωρίζουν ότι ο Ανδρέας Πάτσης τους κάνει... "πλάκα" με όλες αυτές τις ανοησίες τους;
Άραγε ξέρουν ότι οι παίκτες μας, περιμένουν πως και πως τους "κόκκινους λαγούς" την Κυριακή;;;
Η ποιο μεγάλη ώρα είναι τώρα ΝΙΚΑΡΑ μου, λιώσε τα γελοία αυτά υποκείμενα, δεν υπάρχουν παίκτες Δεληζήσης, Διαμαντίδης, δεν υπάρχει κανένας και τίποτα...
Η ιστορία γράφει για όλους και όλα...
Την Κυριακή το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς, είτε αυτό το θέλουν είτε όχι!!!
Η ρόδα... γύρισε!!! 

22 σχόλια :

  1. Ποια ηταν τα ποσα ξερουμε?ολο πληρωνει ο προεδρος.μπραβο του για τετοιες εποχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να τους βραβεύσει και αυτούς το Blue Club!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ολυμπιακος καιγετε για τους 3 βαθμους την Κυριακη ωστε να ελπιζει για ανοδο και θα παιζει σε ενα γηπεδο που θα εχει φιλαθλους μονο της ομαδας μας...Οποτε μονο τυχαιο δεν μπορει να θεωρηθει ενα τετοιο γεγονος..τα γνωστα "εμποδια" παντα σε βαρος της Νικης που φυσικα τωρα ειχανε και αποτερο σκοπο να ευνοηθει η ομαδα του.."φιλαθλου".
    Μπραβο στην παε που κανονισε αμεσα το θεμα, μπραβο στον προεδρο μας που εχει δωσει τοσα για αμαρτιες αλλων και ακομη και τωρα που χαθηκε το ονειρο της ανοδου συνεχιζει να δινει ωστε να μην ξεφτιληστει η ομαδα μας οπως επι εποχης του βαψομαλια που δεν κατεβηκε η ομαδα να αγωνιστει..
    Κυριακη ολοι γηπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. e alimono pou akoustike na 8eloun na plhrw8oun gia thn douleia tous.....eprepe na ta xarisoun opws ta xarizete eseis stis dikes doyleies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ... ΕΞ΄ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ".
      ΑΠΛΑ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
      ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ!!!

      Διαγραφή
    2. pws ginete pes mou mono osoi zhtane ta leyta toys na 8ewroynte prodwtes......panta kati krybete apo pisw....panta 8eloyn to kako ths omados....kai milame gia 2 paidia poy paiksane kai anebasane thn omada otan den eixane oyte kafe na pioyne....

      Διαγραφή
    3. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ (ΠΕΡΣΙ), ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!
      "ΒΑΛΤΟΙ" ΑΠΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ - ΒΑΛΑΧΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΚΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΝΑ Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΘΕΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΧΑΝ...
      ΕΛΕΟΣ ΡΕ, ΕΛΕΟΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ

      Διαγραφή
    4. yperaspizomai ton ka8e paixth poy alloi me eykolia toys baftizoun prodwtes giati zhthsan ta leyta toys....aytoi oi "baltoi" opws les anebasane thn omada omws...den katigorise kaneis ton patsh kai mhn psaxneis ex8ro sta legomena moy...nikiwths eimoun kai 8a eimai alla ayto poy ginete den einai swsto.....toy xronou fantazomai an zhthsoun ta leyta tous oi skoufalhs kyriakos p.x eimai sigoyros oti ta idia 8a poyne kai gia aytous....

      Διαγραφή
    5. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ... ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

      Διαγραφή
  5. Άντε πες o ένας που συνηθίζει να πίνει καφέ στην τούμπα με το 12Χ στο χέρι ίσως να ξέμεινε και να ήθελε φράγκα να τα ακουμπήσει σε καμιά τριαδουλα το σου κου.Αλλά o άλλος o κύκλωπας με τη ντεκαπαζ πότε πρόλαβε και χάλασε το χοντρό το χαρτζιλίκι,ούτε μήνας δεν πέρασε από το διπλό παρωδία που πήρε o μεγαλειότατος εκεί μέσα.πάντως αν θέλει να τα ακουμπήσει σε βαφές για το μαλλί,να μου πει να τον δώσω σπρέι.
    Να δημοσιευτεί δεν βρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο Α.Μ. ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ. ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ "ΕΝΤΕΤΛΛΜΕΝΟΥΣ " ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ Α.Μ? ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΡΑ!!! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καπου στη μεση ειναι η αληθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ματς είναι δωσμένο στις κασσάνδρες την κυριακή μάγκες και θα το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ;;; ΕΛΕΟΣ ΡΕ, ΕΛΕΟΣ!!!
      ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΤΑ... ΠΑΝΤΑ!!!
      ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ... ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ!! ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;

      Διαγραφή
    2. ola ta kseroun oi nikares!! mas priksan oti oi kasandres tha paroun eishthria sto petalo kai ths tous dosei kryfa o patshs gia na parei ta lefta kai meta na fygei... oti edose to mats kai phre lefta! kai kai kai. pos na paei mprosta ayth h omada? eleos! me ton kathe blaka kai xazo nikioth. eleos pia

      Διαγραφή
  9. Κανένα ματς δεν είναι δοσμένο, στα 3 θα σταματήσει η Νικάρα. Άλλωστε με αυτό το αποτέλεσμα εξυπηρετείται κι ο Αχιλλέας, ο οποίος ως διεκπεραιωτής ποδοσφαιρικών υποθέσεων βολεύεται. Δεν έχασε τυχαία την άνοδο στο 86΄μέσα στην Καλλονή. Αφήστε το χόρτο να το τρώνε μόνο οι από κάτω....μην τσιμπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eimai OLYMPIAKOS VOLOY alla oxi antinikiotis...gnomi mou an thelete na paei mprosta i omada sas koitaxte epitelous mono autin kai afiste kathe paparia me ton A.M. kai me fantasmata pou vlepete oloena...ego eimai idi SUPERLIGA kai tha xaro tou xronou na vgei kai i NIKI..euxaristo an to dimosieuseis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ... ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ!!!
      "ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ", "ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ", "ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ", "ΚΑΤΣΙΚΗ" ΤΟΝ ΒΟΥΡΑ, "ΨΑΡΑΔΕΣ" ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ κτλ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ!!!
      ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΣΕΒΑΣΤΗ ΟΜΩΣ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ισως αν χασει ο παναιτωλικος στον ηρακλη(είτε στα ισια ειτε αλλιώς)αυτο πιστεύουν στη ν.δημητριαδα!

      Διαγραφή
    3. Φιλε αυστριακε δεν εχεις περασει οσα περασαμε γιαυτο και δεν μπορεις να καταλαβεις. Μακαρι να μπορουσαμε να ασχοληθουμε μονο με το ποδοσφαιρο αλλα οπως θα εχεις καταλαβει στα δυο απο τα τρια τελευταια ντερμπυ μονο για αυτο δεν μπορουμε να μιλαμε. Μακαρι να μας αφηναν να παιξουμε μπαλα οπως στο πρωτο παιχνιδι που μπορουσαμε αλλα δεν παιξαμε, βεβαια τοτε ηταν ο μποτσιβαλης προεδρος οχι ο μεγιστανας καραγιαννης.

      Όσο για τις προσφυγες κανενας δεν χανει τα λεφτα του οπως και κανενας δεν πληρωνεται στην ωρα του. Καλως ή κακως αυτο ισχυει. Αυτοι οι δυο κυριοι φυγαν μεσω μανατζερ το καλοκαιρι οποτε δεν θα επρεπε να τους ζηταμε τα ρεστα αμα αγαπουσαν την Νικη θα μενανε. Ειχαν συμβολαια δαλουκεια που σημαινει παραφορτωμενα και υπερβολικα και ισως θα επρεπε να δειξουν λιγη παραπανω υπομονη απεναντι στον κυριο Πατση. Αναρωτιεμαι απλα μεχρι ποτε ειναι πληρωμενοι απο τον απολλωνα και γενικα σε ολες τις υπολοιπες ομαδες που δεν ακουγεται κιχ.

      Διαγραφή
  11. sas to xanaleo...afiste ton A.M. isixo...autos an asxoleitei kaneis mazi tou ton dineteis trofi..eimai sigouros gia SUPERLIGA giati exo kaliteri omada apo esena simera alla kai me ton Panaitoliko tha to parei o kosmos mas..min poroneste allo me A.M. kai Gidopoulous...pame mprosta...tha xaro tou xronou na aneveite kai eseis...ipomoni 1 xrono..den egine tipota...OLYMPIAKOS VOLOY KAI NIKI VOLOY KAI ANAPODA...NTERBI FOTIA STI SUPERLIGA TOY 2015..oso gia simera an me kerdiseis na min anevo..tou xronou mazi me igia...EUXARISTO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ... ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΥΓΕΙΑ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ!!!

      Διαγραφή