Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ήττα της Νίκης, πρόκριση στην τελική φάση (Φωτορεπορτάζ)

Στη τελική φάση ως πρώτη στον όμιλο της προκρίθηκε η Νίκη Βόλου παρά τη σημερινή ήττα από την ομάδα του Ιωνικού με 12-13. Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα η ομάδα της Νίκης δεν μπήκε πολύ δυνατά και βρέθηκε να τα χάνει με 1-2 το πρώτο και 2-6 στο δεύτερο, βρίσκοντας την ομάδα της Νίκης Βόλου στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με...


...3-8. Στο τρίτο οκτάλεπτο η Νίκη μπήκε πάρα πολύ δυνατά και με ένα εκπληκτικό παιχνίδι το κέρδισε με 5-1 κάνοντας το σκορ 8-9. Το τέταρτο οκτάλεπτο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες με το διαιτητή να δίνει από μια αποβολή και πέναλτι (κόκκινη κάρτα) για κάθε ομάδα. Στην τελευταία επίθεση η ομάδα της Νίκης δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα έχοντας 2 ευκαιρίες και έτσι παρέμεινε το τελικό 12-13 για την ομάδα του Ιωνικού.

*Στο άλλο παιχνίδι που ακολούθησε ο ΝΟΒΑ πήρε την πρόκριση με το 5-5 απέναντι στην ομάδα του Άρη Θ. σφραγίζοντας έτσι το δεύτερο εισιτήριο για την τελική φάση.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Νίκη Βόλου 6
2. ΝΟΒΑ 4
3. Ιωνικός 4
4. Άρης 2

* Ευχαριστούμε τον φίλαθλο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και μας έστειλε και από τα τρία παιχνίδια φωτογραφίες και ρεπορτάζ των αγώνων.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου