Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σουρωτήρι 6-1

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ , ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ποιο ντέρμπι; Θρίαμβος!


Στο κατάμεστο γήπεδο της Νέας Ιωνίας η Νίκη Βόλου... ισοπέδωσε τον Πανηλειακό, επικρατώντας 6-1(!) για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Football League 2 και, πλέον, είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος. 


Δεύτερος ανέβηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, καθώς «απέδρασε» από τη Ζάκυνθο με σκορ 1-0 και συνεχίζει να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για κατάκτηση της προνομιούχου θέσης. 


Με μεγάλα «κέφια» ξεκίνησαν την αναμέτρηση και οι δύο ομάδες στον Βόλο. Ο Πανηλειακός προηγήθηκε 1-0 μόλις στο 6΄ με τον Βάτση και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως ο Λαζαρίδης σημάδεψε το δοκάρι. Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο 12΄, το πέτυχαν στο 16΄ με σουτ του Πουλάκου, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Παυλίδης για τους Βολιώτες έκανε εξαιρετική προσωπική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την πάσα στον Λαζαρίδη, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία, σημειώνοντας το 2-1 (52'). 


Διαστάσεις θριάμβου έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, μετατρέποντας το "ρευστό" 2-1 σε 4-1, με αυτογκόλ του Ακπαρίδη (64΄) και το δεύτερο προσωπικό του Παυλίδη (65΄). Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Λουκίνας στο 86΄και στο 90+3΄, κάνοντας το 6-1, με τους Βολιώτες να ανεβαίνουν στην κορυφή πανηγυρικά. 


Στο Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης δεν άφησε πολλά περιθώρια στην τοπική ομάδα να ελπίζει για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι Σερραίοι ξεκίνησαν «δυνατά» τον αγώνα και στο 3΄ ο Μπανούσης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, κάνοντας το 1-0 και, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 70΄, κατάφεραν να διατηρήσουν τη νίκη και με το «τρίποντο» να ανέβουν στη δεύτερη θέση.
Βαθμολογία πλέι οφ (2 αγώνες): 


1. Νίκη Βόλου 6 
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 4 
3. Πανηλειακός 3 
4. Ζάκυνθος 1 


Πηγή  www.sport-fm.gr

5 σχόλια :

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ?!ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ! ΣΥΝΕΧΙΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ..ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΜΠΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα Γιάννενα φωνάζαμε σαν παλαβοί, έκλεισε η φωνή μας! Ομάδα μπόμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα Γιάννενα έκλεισε η φωνή μας!!! Ομάδα μπόμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΙΛΙΑ MΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑ MΑΣ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΦΥΡΗΞΕ ΥΠΕΡΙΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΛΕ ΤΟ MΗΝYMΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕYΘΗΝΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΜΑΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή