Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Παπαγαλάκια εν δράση

Καλησπέρα Νικιώτες και Νικιώτισσες, , από καιρό ακούω δεξιά και αριστερά , διάφορα για τον υποψήφιο μεγαλομέτοχο Ανδρέα Πάτση ,ότι είναι έτσι ,ότι είναι γιουβέτσι και όλα τα συναφή .
Στην αρχή τα έπαιρνα στον χαβαλέ, διότι γνωρίζω πως λειτουργούν μερικοί γραφικοί που περιτριγυρίζουν την ομάδα εδώ και τόσα χρόνια.
Σήμερα όμως μου ήρθε το αίμα στο κεφάλι, και επιτέλους η αισχρότητα και η ανοχή έχουν και κάποια όρια.



Άνθρωποι ,που έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης , από τα απόβλητα που μας διοικούσαν τόσα χρόνια, μου κατέθεσαν τα εξής .(Εγώ σας παραθέτω τα 2 ποιο αισχρά).
  α) Ότι ο Πάτσης θα είναι σύντομα παρελθόν , διότι έχει επίσημη πρόταση από την ΑΕΛ, και ότι δεν θέλει να μας αφήσει ,να αλλάξουμε κατηγορία.
  β) Και ότι ο παίκτες πέραν από 2 φορές δεν ξαναπληρώθηκαν .

                    ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ


Και θα ανέβουμε στην Β εθνική, και θα έχουμε μεγαλομέτοχο τον Ανδρέα Πάτση ,και η γενική συνέλευση θα γίνει, και τα ονόματα σας θα βγουν στην φόρα, και κάποιοι από εσάς που έχετε εμπλακεί στο παρελθόν με τα διοικητικά θα καθίσετε στο σκαμνί,και επίσης θα κοπεί προπαντός το τζάμπα και η κονόμα σε μερικούς επαγγελματίες οπαδούς.  ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

Κάποιοι θα με ρωτήσουν γιατί τόσο μένος , και γιατί τώρα ??????????
ΑΠΑΝΤΩ
Διότι αυτό είναι που απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού της Νίκης, και γιατί κάποιοι προσπαθούν με διασπορά ψευδών ειδήσεων να αποπροσανατολίσουν την ομάδα και τους φιλάθλους που την ακολουθούν.

Καθίστε καλά λοιπόν γιατί , δεν σας σώζει ούτε ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ 

Υ.Γ:  Αύριο όλοι στο γήπεδο, για ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο

11 σχόλια :

  1. Αδερφέ.το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναπαράγουμε τις βλακείες τους.έτσι δίνουμε μεγαλύτερη διάσταση στο φαινόμενο.
    Αν θές τη γνώμη μου μήν δημοσιεύεις τέτοιες βλακείες γιατί έτσι (χωρίς να το θές) δουλεύεις
    γι αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ..ΣΥΝΤΟΜΑ Κ ΑΥΤΟΙ Θ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ..ΥΠΟΜΟΝΗ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Κ ΜΗΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από σήμερα κλωτσιές στα παπαγαλάκια, και πολλή αργήσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο σκαμνι σωστα οπως το ειπες.....απλα ψαξτε απο αυτο το σαιτ κατι που ακουγεται εντονα οτι σε λιγες μερες θα προσληφθει στην ομαδα ο πρωην φροντιστης του ολυμπιακου βολου!!γιατι να γινει αυτο αν ειναι αληθεια????νικιωτες ανεργοι δεν υπαρχουνε??η μηπως μας προετοιμαζουνε για κατι αλλο σοβαροτατο???ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΟΧΗ ΤΕΡΜΑ!!!ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥΣ Κ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ.Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΦΑΠΕΣ......!!!ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΕΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗΣ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε ποιους αναφερεστε οταν λετε παπαγαλακια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕ" ΦΙΛΕ, ΕΙΝΑΙ 5-10 ΑΤΟΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΝΙΚΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ-ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΤΙΣ 6.15 ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ (ΙΣΟΒΙΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ) ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΕΠΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ "ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ, ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ) ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!

      ΜΑΚΟΣ

      Διαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΕΛΕΟΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περαν απτους γνωστους βρυκολακες που ρουφηξαν το αιμα της ΝΙΚΗΣ επι σειρα ετων,εννοεις μηπως παπαγαλακια κ καποιους που κανουνε εκπομπες σε ραδιοφωνα????αν ναι καλο ειναι να τους ξερουμε κ μεις αδερφε!!!!

      Διαγραφή