Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ...

"Ας κρατήσουν οι χοροί... " λέει το γνωστό τραγούδι και νομίζω πως μας ταιριάζει γάντι εδώ στη Νικάρα, η οποία μετά από πέντε ολόκληρα στείρα χρόνια, επέστρεψε στην Β' Εθνική κατηγορία!
Επέστρεψε για να μεγαλουργήσει, επέστρεψε για να ανέβει ακόμα περισσότερο, επέστρεψε για να δείξει την τεράστια δυναμική της σε όλη την φίλαθλη χώρα, επέστρεψε για να αλλάξει επίπεδο, επέστρεψε για να πραγματοποιήσει το αληθινό όνειρό μας: Την μεγάλη άνοδο στην Α' Εθνική, εκεί που η νεώτερη γενιά δεν την έχει απολαύσει αλλά παρά την πολυετή απουσία της από εκεί, η Νικάρα συνεχίζει να γεννά νέους οπαδούς και να εμπνέει...

Αυτό το κατάλαβε όλος ο κόσμος, ακόμα κι αυτός που δεν συμμετείχε στην μεγαλειώδη πορεία των οπαδών μας στο κέντρο της ομορφότερης πόλης του κόσμου, του Βόλου μας!
Η Νικάρα έγινε το πρώτο θέμα - καιρός ήταν - σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα με την άνοδό της στην Β' Εθνική...
Είδατε; σιγά - σιγά τα "κάστρα" πέφτουν, ένα προς ένα!
Όλοι αυτοί που μας είχαν στην άκρη, παραπεταμένους, άρχισαν να γυρίζουν τον τροχό.
Έρχονται τώρα με μας, με το μέρος μας, περιμένετε, θα δείτε κι άλλα όμως, θα δείτε κι άλλα "παιδάκια" να αγαπούν και πάλι τη Νίκη Βόλου...
Το έργο γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας δουλειά όμως, δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την εξυγίανση της ΠΑΕ και την δημιουργία ισχυρής διοίκησης.
Μόνο έτσι θα δούμε τη Νικάρα μας ψηλά, εκεί που όλοι την ονειρευόμαστε.
Οι γνωστές "κασσάνδρες" άρχισαν το γνωστό και βαρετό τροπάριο της συγχώνευσης, έχει καταντήσει γελοίο πλέον αυτό. Όποτε η Νίκη ανεβαίνει και η... "κόκκινη νέα ιωνία" (Θεέ και Κύριε) είναι στα... κάτω της, τα σενάρια συγχώνευσης ως διά μαγείας φουντώνουν!
Από μικρό παιδάκι αυτό συμβαίνει με την ομάδα - παράρτημα του Πειραιά...
Όμως εμείς ζούμε, αναπνέουμε, υπάρχουμε και τους βασανίζουμε, χρόνια τώρα. Τα όνειρά μας, είναι οι χειρότεροι εφιάλτες τους!!!
Και φανταστείτε όταν τα δικά μας όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά... Εκεί αρχίζει το τρελό πάρτι!!!
Βέβαια τους "εχθρούς" όλοι τους γνωρίζουμε, τους ξέρουμε και κρατάμε... άμυνα.
Με τους "φίλους" όμως, τι γίνετε;;;
Είναι κι αυτό ένα θέμα, το οποίο θα το δει ο νέος μεγαλομέτοχος.
Από εκεί και πέρα ο κόσμος της Νίκης περιμένει να μάθει νέα για ανανεώσεις συμβολαίων, μεταγραφές και άλλα τέτοια σχετικά.
Θα γίνουν κι αυτά, αλλά προς το παρών ας το χαρούμε όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε από το βράδυ της περασμένης Κυριακής...
Ας χαρούμε κι άλλο, ας μείνουμε λίγο ακόμα ξέγνοιαστοι και μέσα στην τρελή χαρά!!!
Ας κρατήσουν οι χοροί λοιπόν κι εδώ ήμαστε, όλοι εδώ ήμαστε, όλοι όσοι βάλαμε "πλάτη" στα "πέτρινα" χρόνια.
Τα καλύτερα έρχονται, έρχονται, τα βλέπω, τα βλέπουμε όλοι, μας περιμένουν.
Νικάρα μου τρελαίνομαι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου