Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Σπουδαία συνεργασία πέτυχε η Ακαδημία του Α.Σ Μετέωρα όπως έκανε γνωστό ο υπεύθυνος κ. Σπύρος Τσιάκαλος. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας ανακοίνωσε την συνεργασία με την Skoda Ξάνθης και την Νίκη Βόλου η οποία σημαίνει πολλά για την τοπική μας Ακαδημία και δη για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στους οποίος πλέον ανοίγονται πολλοί ορίζοντες.
Συγκεκριμένα ο κ. Τσιάκαλος τόνισε την επικοινωνία που είχε με τον κ. Δανιήλ, υπεύθυνο της Ξάνθης ( πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας ) για την συνεργασία που θα υπάρχει και το βάρος που θα δωθεί στις ηλικίες 94, 95, 96 και 97 με τους παίχτες των ηλικιών αυτών αλλά και όλων των υποδομών του Α.Σ Μετέωρα να δοκιμάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τόσο στην ομάδα της Ξάνθης όσο και της Νίκης Βόλου.
Εξάλλου μια συνεργασία με την Ξάνθη υπήρχε από παλιότερα όταν εκεί βρέθηκαν δυο παίχτες της Ακαδημίας Μετέωρα και δη οι Λάζαρος Γκατζολάρι και Σταύρος Αλμπάνης.
Οι προπονητές του Α.Σ Μετέωρα ευχαριστούν τις δυο ΠΑΕ για την συνεργασία που θα δώσει νέες προοπτικές στους ποδοσφαιριστές του Αθλητικού μας Σωματείου.

πηγή: http://www.kalabakacity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου