Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Τι καλοκαίρι είναι αυτό ρε μάγκες;;;
Τι καλοκαίρι ζούμε όλοι οι πιστοί της "κυανόλευκης" Θεάς;;;
Και ο πιο φανατικός των σεναρίων θρίλερ, τέτοια πλοκή αποκλείεται να την είχε φανταστεί!
Να λοιπόν που ο "δολοφόνος" επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, επιστρέφει εκεί που προσπάθησε να υποτιμήσει, εκεί που δεν σεβάστηκε, εκεί που λοιδώρησε...
Αλίμονο αν ασχοληθούμε με τον γραφικό Καλτέκη... Κελτέκη πως στο καλό λέγετε αυτός και την ομαδούλα του από το χωριό της Τσαριτσάνης.

Εμείς αυτούς δεν τους βλέπουμε καν, δεν τους κοιτάζουμε!!!
Εμείς κοιτάζουμε πλέον στα μάτια την άνοδο, που μας έκλεισε πονηρά το μάτι από το βραδάκι της περασμένης Τετάρτης στον Πύργο.
Το τεράστιο διπλό που κάναμε με τον Πανηλειακό, μας ανέβασε στους επτά ουρανούς παιδιά και δεν έχουμε σκοπό να κατέβουμε με τίποτα από εκεί!
Τι ωραία που είναι να σε βλέπουν οι άλλοι από πίσω, από κάτω και να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να σε ρίξουν από εκεί ψηλά... Τι ωραία!
Το τελευταίο 90λεπτο στην Γ' Εθνική θα παίξουμε αυτή την Κυριακή ρε μάγκες, το έχουμε καταλάβει αυτό;;;
Το έχουμε συνειδητοποιήσει;;; 
Τρελαίνομαι.... τρελαίνομαι.... Νικάρα μου μαζί σου ανασταίνομαι!!!
Μαγικές στιγμές μας περιμένουν την Κυριακή, δεν υπάρχει Οικονόμος, δεν υπάρχει Τσαριτσάνη, δεν υπάρχουν αυτοί ρε παιδιά, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό, δεν υπάρχουν, είναι ανύπαρκτοι, πως να το κα΄νουμε τώρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Η Νίκη Βόλου επιστρέφει δυνατή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτό είναι το συμπέρασμα... Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης, έχει όνειρα και φιλοδοξίες για την επένδυση την οποία έκανε. Κι εμείς, ο κόσμος της, δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε.
Αλλά για όλα αυτά, τα επιμέρους θέματα, θα τα δούμε από... Δευτέρα. Προς το παρών βλέπουμε το τελευταίο 90λεπτο στην Γ' Εθνική.
Την Κυριακή η "κλούβα" θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές στο τελευταίο παιχνίδι της Νίκης Βόλου εκεί, αφού η ομάδα μετακομίζει στο Πανθεσσαλικό "παλάτι", πηγαίνει στο "σπίτι" της, μετά την αναγκαστική "έξωση" που της έκαναν  οι γνωστοί "φίλοι" της.
Όλοι αυτοί που ξέχασαν ποια ομάδα συντηρούσε το Πανθεσσαλικό στην μετά Ολυμπιάδα εποχή!
Όλα θα τα θυμηθούμε, όλα...
Ακόμα 90 λεπτά λοιπόν έμειναν μάγκες, ατελείωτα μοιάζουν, όλοι μας ανυπομονούμε...
Τρελαίνομαι ρεεεεεεεεεεεε!!!!
Ερχόμαστε περισσότερο δυνατοί από ποτέ. Ερχόμαστε για να ανεβάσουμε τη Νικάρα ψηλά, πολύ ψηλά, εκεί που πρέπει να είναι αυτός ο σύλλογος, αυτός ο ξεχωριστός σύλλογος που ζει και υπάρχει ατόφιος, αναλλοίωτος, από το 1924!!!
Ζει και υπάρχει, γιατί υπάρχουν 26 ψυχές που ταξίδεψαν ως τον Πύργο για να δουν τη Νικάρα και η αστυνομία τους γύρισε πίσω, αλλά αυτές οι ψυχάρες πανηγύρισαν έξαλα το 1-2 κάπου στο Αντίρριο...
Ζει και υπάρχει διότι έχει ψυχή, έχει παλμό, έχει... έχει και τι δεν έχει ρε!!!!!
Νικάρα μου τρελαίνομαι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου