Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΥΡΑ-ΜΙΚΡΙΤΣΙΑΝ ΣΤΟΝ BLUE STAR

«Κλαίγαμε από χαρά για την άνοδο της Νίκης»


Στην εκπομπή του Ν. Μακρίδη στο Blue Star Fm μίλησαν σήμερα ο τερματοφύλακας της Νίκης Ηλίας Βούρας και ο κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Μκρτσιαν, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς.

Κάποιες από τις χαρακτηριστικές δηλώσεις των δυο ποδοσφαιριστών ήταν οι εξής:

Ηλίας Βούρας:

-Είναι απερίγραπτο αυτό που ζούμε. Μετά το τέλος του ματς με τον Οικονόμο αγκάλιασα τον Ανδρέα και κλαίγαμε από χαρά. Πέρσι κλαίγαμε και οι δύο από λύπη, γιατί υποβιβάστηκε η πρώην ομάδα μας, η Κοζάνη. Είναι μαγκιά να φοράς τη φανέλα της Νίκης.

- Ο κ. Αμανατίδης μας έδωσε έναν άλλο αέρα, τον αέρα του πρωταθλητή. Μας το μετέδωσε αυτό και μας έκανε να το πιστέψουμε, γιατί και ο ίδιος είχε βγει τέσσερις φορές πρωταθλητής. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε σωστά από την αρχή για του χρόνου και η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. Πάντως τους ευχαριστούμε όλους και τους προηγούμενους προπονητές και τους προηγούμενους διοικητικούς παράγοντες, γιατί εμάς στη Νίκη κάποιος μας έφερε.

-Ευχαριστούμε και τον Κώστα Γρηγοριάδη, ο οποίος ειδικά στα δύο τελευταία ματς μας έδωσε την τελευταία δύναμη με τα λόγια του. Ευχαριστούμε και τα παιδιά που έφυγαν τον Ιανουάριο και τα οποία έβαλαν το λιθαράκι τους για την άνοδο. Επίσης μας βοήθησαν πάρα πολύ τα παιδιά που ήρθαν τον Ιανουάριο. Για παράδειγμα ο Παυλίδης, που αξίζει να τον κρατήσει η Βέροια και να παίξει Α’ Εθνική, είχε πολλές ασίστ και ο Λαζαρίδης ήταν ο δεύτερος σκόρερ μας.

-Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα, όπως αυτή που δημιουργούν οι φίλοι της Νίκης. Πάθαμε την πλάκα μας με την εικόνα που αντικρίσαμε στο τελευταίο ματς με τον Οικονόμο, δηλαδή να είναι το γήπεδο γεμάτο σε συνθήκες καύσωνα. Περιμένω πώς και πώς την πρώτη προπόνηση φέτος και να δω τη σκεπαστή γεμάτη, όπως πέρσι.

-Με τον τρόπο που ήρθε το διπλό της Ηράκλειας ήταν η πιο ευχάριστη στιγμή μέσα στη χρονιά. Ένιωθα ότι έπαιζα και εγώ εκείνη τη στιγμή, ενώ ήμουν στον πάγκο. Για τη χειρότερη στιγμή, έχω να θυμάμαι πολλές. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή ήθελαν να με διώξουν από την ομάδα. Κάποιοι όμως με εμπιστεύθηκαν ξανά.

-Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θα μείνω στη Νίκη.

Ανδρέας Μκρτσιαν:
-Αυτά που ζήσαμε φέτος …δεν υπάρχουν. Ζήσαμε και τις χειρότερες στιγμές κατά τη διάρκεια της σεζόν και την καλύτερη στο τέλος. Τέλος καλό, όλα καλά.

-Κάποια παιδιά δεν άντεξαν τον Ιανουάριο και έφυγαν. Φυσικά δεν τα κατηγορούμε. Εμείς ήμασταν πιο πεισματάρηδες και μείναμε.

-Μας βοήθησε και ο κ. Γρηγοριάδης πάρα πολύ. Έχει κάνει πράγματα που δε φαίνονται.

-Το δικό μου το συμβόλαιο έχει λήξει. Θα μιλήσω πρώτα με τη Νίκη. Έχω ήδη προτάσεις και οι δύο είναι από ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά μου έχει γίνει πρόταση και από το εξωτερικό.

-Δεν περίμενα ποτέ στις 4 τα ξημερώματα να μας περιμένει κόσμος μετά το διπλό με τον Πανηλειακό.

-Το Π. Μαγουλάς λόγω ατμόσφαιρας και πίεσης στον αντίπαλο είναι από τις καλύτερες έδρες. Στο Πανθεσσαλικό θα υπάρχει άλλη ποιότητα ποδοσφαίρου.

-Στα επινίκια της ανόδου την Κυριακή, όταν επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο, βγήκαμε στα μπαλκόνια και είδαμε από κάτω λαοθάλασσα. Τότε θες δε θες τραγουδάς μαζί με τον κόσμο.

-Είχαμε σε κάποια ματς τόσο καλή απόδοση που πολλοί μας συνέκριναν με ομάδα Β’ Εθνικής.

-Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν είχε γίνει το σκηνικό με τον τότε μεγαλομέτοχο και είχαμε βγάλει την κοινή ανακοίνωση όλοι οι παίκτες. Όλοι πίστευαν τον Δαλούκα, έναν άνθρωπο που αποδείχτηκε τι ήταν τελικά και όχι εμάς. Μας κατηγορούσε όλος ο κόσμος ότι λέμε ψέματα σχετικά με τα προβλήματα που περιγράφαμε. Μας έλεγαν ότι δεν ήρθαμε εδώ, για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είχαμε έρθει όμως εδώ για τους στόχους μας και έγιναν πραγματικότητα. Η πιο ευχάριστη στιγμή ήταν η ανατροπή που κάναμε στην Ηράκλεια μέσα σε δέκα λεπτά.

 πηγή: http://www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου