Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η ομάδα αλλάζει επίπεδο... εμείς;;;

Το παιχνίδι με τον Φωκικό ανήκει πλέον στο παρελθόν, το "φτωχό" πλην δίκαιο 1-0 με την γκολάρα του "Ουέλι" μας έδωσε το πολυπόθητο 3ποντο!
Όμως το ματσάκι αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι, δίχως σχολιασμό, δεν μπορώ εγώ προσωπικά ως "ΣΚΟΡΠΙΟΣ" να το περάσω στο... ντούκου.
Τι αποδοκιμασίες ήταν αυτές ρε μάγκες στο 0-0, τι κράξιμο, τι γιουχάρισμα, τι κριτική άνευ προηγουμένου ήταν αυτή...
Μία ομάδα που προέρχεται από δύο ήττες σερί, που έχει νέο προπονητή, που ήταν φανερά αγχωμένη, το μόνο που δεν χρειάζονταν ήταν το "κράξιμο" και το "γιουχάρισμα"!


Και μπορεί η ιαχή "παίξτε μπάλα" να ακούστηκε μάλλον από αγανάκτηση από την κερκίδα των οργανωμένων, απ' αυτά που έβλεπαν στο χορτάρι του Πανθεσσαλικού, από τα επίσημε όμως του σταδίου υπήρξαν απαράδεκτες φωνές, ύβρεις (!!!) προς την νέα τεχνική ηγεσία και μία ατελείωτη γκρίνια.
Από την αρχή σχεδόν του αγώνα, η ατμόσφαιρα δεν ήταν αυτή που περίμενα - τουλάχιστον στα επίσημα - και που θα έπρεπε...
Οι περισσότεροι από τους "επίσημους" ήταν με το "πιστόλι" έτοιμο να πυροβολήσει τον Στέλιο Μανωλά!
Έλεος ρε, δεν θέλω να υπερασπιστώ τον νέο μας προπονητή, αν δεν τα καταφέρει, αν δεν μπορεί, αν δεν κάνει, θα το δείξει η πορεία του στον πάγκο, η οποία ακόμα καλά - καλά δεν ξεκίνησε...
Εγώ ξέρω ότι αν κάτι στράβωνε με τον Φωκικό, δεν θα έχανε βαθμούς κανένας Μανωλάς, κανένας Μπίλης, κανένας Γρηγοριάδης!
Η Νίκη Βόλου θα πάθαινε την ζημιά!
Αυτό το σκέφτηκε κανείς;
Και κάτι άλλο: Όταν η ομάδα μας δεν "τραβάει", όταν δεν μπορεί να πιάσει ρυθμό,  όταν το παιχνίδι δεν πηγαίνει όπως πρέπει, όπως το έχει σχεδιάσει, ο κόσμος δεν "γιουχάρει"...
Ο κόσμος - την ώρα και την στιγμή που παίζεται ακόμα το ματς - βοηθά με τις φωνές του και "σπρώχνει" την ομάδα του.
Είδατε; Το γκολ μπήκε, η ομάδα κέρδισε και πάει στο ματς με την ΑΕΛ ήρεμα, να δουλέψει όλες αυτές τις ημέρες που θα προηγηθούν του αγώνα με ηρεμία... Σημαντικό.
Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία 5 χρόνια πανηγυρίζαμε που κερδίζαμε τον Μέγα Αλέξανδρο, μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία 5 χρόνια δεν ξέραμε τι θα ξημερώσει, δεν ξέραμε αν θα παίζαμε την επόμενη αγωνιστική, το ότι δεν ξέραμε που χρωστά η ΠΑΕ ήταν δεδομένο από ό,λους.
Ξαφνικά τα ξεχάσαμε όλα αυτά και απαιτούμε να κερδίζουμε με 4-0 και ...άνω (!!!) τον οποιονδήποτε αντίπαλο και μάλλον θεωρούμε την έξοδό μας στην Ευρώπη δεδομένη!!!
Πάμε καλά ρε;;;; Τι είναι αυτά;;;
Η Νίκη Βόλου αγωνιστικά και διοικητικά τουλάχιστον έχει αλλάξει ή τουλάχιστον προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο.
Ο κόσμος της όμως;;;
Μήπως πρέπει να προσπαθήσουμε κι εμείς να αλλάξουμε τρόπο σκέψης;
Δεν θα ήταν καθόλου κακό... Ας κάνουμε όλοι μία προσπάθεια, καλό θα μας κάνει, τόσο σε μας όσο και στην ομάδα μας.
Σιγά - σιγά γίνονται τα βήματα (τα θεαματικά άλματα εμένα με τρομάζουν) και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μέσα στον χρόνο. Στον χρόνο που είναι ο καλύτερος κριτής όλων! 





10 σχόλια :

  1. Σκορπιε πολλοί έχουν μπλέ διαρκείας κ πανε στα VIP.εσυ που προφανώς έχεις το χρυσό το έχεις παρατηρησει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, το πρόσεξα και αυτό. Όπως και άλλα "κακώς κείμενα",όσον αφορά με τα διαρκείας κα όχι μόνο.
    Κάθε αρχή και δύσκολη όμως...
    Σιγά - σιγά ελπίζω να αλλάξουμε νοοτροπία και θα αλλάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΑΡΑ 3 και σκορπιος οτι υπαρχει ανοιχτη πορτα απο το βοηθητικο και μπαινει αποιος θελει απο τα γυρω οικοπεδα και δεν τους βλεπει κανενας το εχετε παρατηρησει? τουλαχιστον ο αλλος πηρε κ ενα διαρκειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπωσδήποτε φίλε μου υπάρχουν και... χειρότερα!
      Το έγραψα, πως τα "κακώς κείμενα" είναι πάρα, μα πάρα πολλά!

      Διαγραφή
    2. Δεν το ειχα προσέξει αυτο.εσυ που το ειδες το ανεφερες στην παε;οσο για αυτο που λεω για τα διαρκείας, με πειραζει που βλέπω κ καποιον που κανει κ εκπομπή στο σταθμό της Νίκης να εχει μπλε κ να καθετε στα VIP.στα λογια όμως ολοι καλοί είναι....

      Διαγραφή
    3. Η ΠΑΕ πρέπει να προσέξει από μόνη της, να υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα. Ένα αυτό. Ακόμα, ο σταθμός δεν είναι της Νίκης, αλλά ιδιοτική επιχείριση που απλά υποστηρίζει τη Νίκη. Και τρίτον δεν είδα κανέναν από τον σταθμό να κάθεται αδικαιολόγητα και από... μόνος του στα VIP, απ' οσα γνωρίζω τουλάχιστον.
      Και το πρόβλημα δεν είναι το που θα κάθετε ποιος... Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά μας και η νοοτροπία μας αδελφέ. Το να πληρώσο 10 ευρώ και να πάω απέναντι που έχουν 15, δεν λέει και τίποτα. Ή ακόμα και στα VIP! Αν με αφήσουν, ας πάω. Το κακό θα είναι να βρείζω όλη την ώρα και να κριτικάρω όλο τον κόσμο. Εκεί είναι το θέμα. Αυτό πρέπει να προσέξουμε, όχι το που θα κάτσει ο καθένας από μας. Δηλαδή ο κάτοχος του VIP έχει το δικαίωμα να βρίζει όλο τον κόσμο;;; Δεν το νομίζω...

      Διαγραφή
    4. Εγω λεω οτι παντού πρέπει να υπάρχουν ορια κ αυτο που εσυ θεωρείς (απ οτι λες)οτι δεν ειναι πρόβλημα ,είναι κ μάλιστα έχει μεγαλη σχέση με την νοοτροπία...

      Διαγραφή
  4. Ναι, έχει σχέση με την νοοτροπία. Έτσι είναι, αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους αδελφέ. Σωστός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προφανως σε μενα αναφερεσαι φιλε μου που οντως εχω μπλε διαρκειας και οντως 2 φορες εκατσα στα vip.....την επομενη ομως φορα που θα με δεις ελα να σου δειξω και το εισιτηριο των 20ε,σε παρακαλω μην το ξεχασεις ομως...θα σε περιμενω ετσι ΝΙΚΑΡΑ 3?????
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!!
    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ????(ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΣΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ)
    ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΝΙΚΑΡΕΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ''ΦΙΛΟΣ''!!!!!ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.....ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή