Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς Σαμαρά η Νίκη στην Κομοτηνή

Στον Βόλο έμεινε ο Δημήτρης Σαμαράς
Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχωρεί στη 1 το μεσημέρι για την Κομοτηνή η Νίκη Βόλου, όπου αύριο (29/11) θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, στον πρώτο αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTE sport2.
 

Εκτός αποστολής έμεινε ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν μια χαλαρή προπόνηση σήμερα στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και στη συνέχεια ο Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.  

Συγκεκριμένα οι 20 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Ηλίας Βούρας, Τάσος Καρακούτσης, Στέργιος Ψιάνος, Χρήστος Μήτσης, Βασίλης Καρατζάς, Ντανιέλ Ουέλινγκτον, Νίκος Πουρτουλίδης, Παντελής Ριζογιάννης, Μανώλης Σκούφαλης, Τάσος Κυριάκος, Σωτήρης Χάμος, Μπόζινταρ Τάντιτς, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Κώστας Φλίγκος, Βίκτορας Γιάκομπ, Άγγελος Βέρτζος, Γιώργος Λαζαρίδης, Ανδρέας Μκρτσιάν, Ιβάν Τάσιτς και Κωνσταντίνος Γεωργατζής. 

Πηγή: ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου