Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Αγώνες Στίβου Ακαδημιών Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη" & Γ.Σ. Βόλου

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο τρίτος αγώνας αλληλεγγύης στίβου μεταξύ των συλλόγων της Νίκης Βόλου και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. 
     Το Σάββατο 24/11 στο γυμναστήριο του Γ.Σ. Βόλου με την συμμετοχή 170 αθλητών/τριών και των δύο συλλόγων, έγιναν οι αγώνες ηλικιών 6-9 ετών και τα παιδιά συναγωνίστηκαν στα αγωνίσματα της ταχύτητας 30-40 μέτρων και 30-40 μέτρα εμποδίων, στην ρίψη με μπαλάκι και της ιατρικής μπάλας, στο άλμα σε μήκος και ύψος, όπως και στους δρόμους αντοχής 200 μέτρων και 400 μέτρων αντίστοιχα.



     Την δεύτερη μέρα (Κυριακή 25/11), οι αγώνες συνεχίστηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου με την συμμετοχή 115 αθλητών/τριών στις ηλικίες 10-11 και 12-13 ετών, με τα εξής αγωνίσματα: 60 μέτρα, 50 μέτρα εμπόδια, άλμα σε μήκος και ύψος, ρίψη σφαίρας και μπαλάκι, 600 μέτρα, 1000 μέτρα και σκυταλοδρομίες 4x60 και 4x200 μέτρων.
     Κοινή συνιστώσα και των δύο διοργανώσεων ήταν η μαζική συμμετοχή των παιδιών, η άρτια οργάνωση τους με την βοήθεια προπονητών και γονέων που βοήθησαν σημαντικά σε τεχνικά θέματα και το ευχάριστο κλίμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια των δύο αγώνων.
     Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα που το χάρηκαν τόσο πολύ τα παιδιά. Την επιμέλεια των αγώνων είχαν οι προπονητές των ακαδημιών στίβου της Νίκης Βόλου και του Γ.Σ. Βόλου: Παρασκευόπουλος Παύλος, Αηδονίδου Δήμητρα, Σκουριά Ελένη, Κολλυμένου Βασιλική, Βλαχάβας Αποστόλης, Ματίνα Λίντζου και Δημήτρης Θεοχάρης.


Πηγή: volosnet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου