Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Ολυμπιάδα Λάρισας στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, παρουσία αρκετού κόσμου. Η ομάδα της Νίκης Βόλου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 23-57. Η ομάδα της Λάρισας ήταν ανώτερη σε όλο το ματς και κέρδισε δίκαια.

Είναι κάτι όμως που μας έκανε άσχημη εντύπωση από το σημερινό ματς και το ρεπορτάζ που κάναμε και από αυτά που μας μετέφεραν οι αναγνώστες μας. Ρωτήσαμε και μάθαμε κάποια πράγματα και τι ακριβός γίνεται.
Συγκεκριμένα,
4 πρώην παίκτριες  του Ιωνικού Ν. Ιωνίας Μαγνησίας οι οποίες θέλησαν να αποχωρήσουν από την ομάδα και να συνεχίσουν στη Νίκη Βόλου, κρατούνται "όμηροι" (δεν παραχωρούνται τα δελτία τους στη Νίκη Βόλου), από τη "διοίκηση" (ο θεός να την κάνει-ένα άτομο είναι), του Ιωνικού. Στο σημερινό αγώνα ο "παράγοντας" προκαλούσε στον κόσμο μάθαμε και δήλωνε ευθαρσώς ότι τα δελτία δεν τα δίνει. Προτιμάει να καταστρέψει 4 παιδιά και να τα διώξει από τον αθλητισμό για τον εγωισμό του και μόνο.
Ο Ιωνικός μια ομάδα που έχει στης τάξης της όλα και όλα κάτω από 10 παιδιά συνολικά. Αυτός ο άνθρωπος για να μη διαλύσει την ομάδα και να συνεχίζει να ηγείτο αυτής, γιατί "έχει το ψώνιο του", έφτασε σε σημείο να κατεβάσει κανονικά την γυναικεία ομάδα με τις υπόλοιπες παίκτριες που έχει ηλικίας 10-11 χρονών. Μόνο και μόνο για να περάσει το δικό του. Για να μη χάσει τις 4 παίκτριες αυτές τις οποίες δηλώνει ότι κάποιος τις προσέγγισε ύπουλα για να της πάρει στη Νίκη Βόλου (κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση). Οι κοπέλες μάλιστα από μόνες τους ζήτησαν να φύγουν πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν αλλά απάντηση δεν πήρανε και κρατήθηκαν τα δελτία τους. Ο συγκεκριμένος κύριος έβγαζε όλο τον κόσμο ψεύτες και τις παίκτριες. Οι κοπέλες ήταν σήμερα στο γήπεδο με τα πολιτικά τους και αυτό που στεναχώρησε πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο κλειστό, ήταν που ήρθε και είδε 4 κορίτσια που έχουν αγάπη και όρεξη για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, αυτός ο κύριος να μη τους δίνει τα δελτία και να τους χαλάει τα όποια όνειρα έχουν για το μέλλον. Μόνο και μόνο για τον εγωισμό του και την ψωροπερηφάνια του.
Απαιτούμε από τον κύριο αυτόν, άμεσα να παραδώσει τα δελτία και η ερασιτεχνική Νίκη Βόλου ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει. Παρών και οι γονείς των κοριτσιών και αυτοί αγανακτισμένοι σκέφτονται να στραφούν νομικά για το θέμα αυτό.
Όλο αυτό το ρεπορτάζ το αναφέρουμε γιατί αυτές οι 4 παίκτριες είναι σημαντικές προσθήκες για την ομάδα μας και τις χρειάζεται ο προπονητής. Είναι επιλογές του προπονητή. Είναι κρίμα να πάει στράφι όλη αυτή η προσπάθεια και τα κορίτσια πάνω απ' όλα να τα απομακρύνεις από κάτι που αγαπάνε.
Ελπίζουμε και ο ερασιτέχνης της Νίκης Βόλου να το εξετάσει το θέμα και να πράξει ανάλογα, γιατί στη Νέα Ιωνία, σε όλο το Βόλο και τη Μαγνησία υπάρχει μόνο η Νίκη Βόλου και όλοι οι άλλοι ακολουθούν. Δε δεχόμαστε καμία ανύπαρκτη ομάδα να παίζει στις πλάτες της Νίκης Βόλου τέτοια παιχνίδια.

2 σχόλια :

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ Ο ΣΑΧΑΝΙΔΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΝ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΣΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΑΧΑΝΙΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή