Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Άνετο "χ" στο Πανθεσσαλικό... μπορούσε και την ΝΙΚΗ

olimp-niki1Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι της Νίκης στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον "γηπεδούχο" ΑΣΚΟ, παρουσία 3500 και πλέον φίλων της ομάδας μας!
Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να μην κερδίσαμε, στις εξέδρες όμως ο "κυανόλευκος" κόσμος έδωσε... ρέστα και νίκησε κατά κράτος τους "κόκκινους λαγούς", που για μία ακόμα φορά εντυπωσίασαν με την ανυπαρξία τους...
Στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι ήταν μέτριο εώς κακό, με την ομάδα μας να βολεύεται και με την ισοπαλία την οποία και πήρε με χαρακτηριστική άνεση.



Η Νίκη ήταν όντος αυτό που λέμε πιο... ομάδα από τον ΑΣΚΟ, που πέρα από την χαμένη ευκαιρία του Παππά στην εκπνοή της αναμέτρησης, δεν είχε να παρουσιάσει κάτι άλλο.
Σε αντίθεση με τη Νίκη που στο 45' έχασε μία σπάνια ευκαιρία, όταν ο Τάντιτς έγινε ο αποδέκτης ενός υπέροχου συνδυασμού σε μία αντεπίθεση της ομάδας μας, αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και η μπάλα πήγε συστημένη στον Γκίτκο..
Στο 60' σουτ του Κυριάκου έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γκίτκου, ενώ 8' λεπτά αργότερα ο Φλίγκος έδωσε στον Κυριάκο, αλλά το σουτ του αρχηγού έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. 
Τέλος στο 78' σουτ του Ριζογιάννη, μπλόκαρε ο Γκίτκος...
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον κόσμο της Νίκης να χειροκροτεί την προσπάθεια των παικτών μας, οι οποίοι έτρεξαν στο πέταλο να τον ευχαριστήσουν!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Παλαιολόγος, Τσιάτσιος, Στογιάνοφ, Μπολάτι (82' Παππάς), Ανιέτε (52' Ογιαρμπίντε), Γενγκά, Κόλεφ (66' Μπακαγιόκο).
ΝΙΚΗ Β: Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (87' Μήτσης), Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης, Κυριάκος, Σκούφαλης (65' Ουέλινγκτον), Τάντιτς (46' Καρατζάς), Φλίγκος.












11 σχόλια :

  1. Kyanoleyko pa8os sto sait tis pae mas grafei oti epaize o tasits.entaksei posa lathi tha ginun.ligo sobarotita.ti mia eixe ton fligkol me fanela tis karditsas,tin alli sto paixnidi ton newn perimename mexri tis 9 to brady kai den vgazame noima.posa lathdi 8a ginun ligo sobarotita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. k exei enan skasmo orthografika.poios ta grafei afta as mas poyn.i na eimaste sovaroi i na min ehoume sait

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na paroon ena nikivti dimosiografo.aman me ta koritsakia.ayti poy ekove eisitiria tin ekanan dimosiografo.den jerei ti faneles forame kai ti exei mesa h bala.den einai mono ta lati filoi moi poy les

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "κοριτσάκι" από τα εισιτήρια όπως λες είναι αθλητικογράφος. Όσο για τα λάθη που αναφέρετε αδέρφια δείτε πρώτα πως γράφετε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "κοριτσάκι" είναι ...κοριτσάκι, όπως και να το δούμε το θέμα.
      Αθλητικογράφος είναι αυτός που γράφει κάπου (έντυπο ή ηλεκτρονικό Τύπο) αθλητικά και το "κοριτσάκι" αυτό δεν έγραφε και δεν γράφει πουθενά!!!
      Δεν μπορεί η Νίκη να έχει γραφείο Τύπου "κοριτσάκια"... Όσο για σένα που τα γράφεις αυτά, απλά είσαι... ΚΑΚΙΑ!!!

      Διαγραφή
    2. Στα 38 μου δύσκολο να γίνω ¨κακιά". Θα είχα γίνει από πιο μικρός. Όσο για σένα αδερφέ συνέχισε να κρίνεις τις επιλογές του προέδρου. Αυτή η γκρίνια μας έφαγε τόσα χρόνια

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ¨ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ" ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗ;;;
      ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ... ΡΕ ΕΛΕΟΣ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΟΛΟΙ; ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΝΙΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΑΝΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ! ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3η ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΒΛΑΚΙΑ ΣΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΑΪΤ ΤΕΛΕΙΟ ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΠΑΕ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα αδερφέ. Δε μπορώ να διαβάζω άλλο γκρίνιες χωρίς λόγο...

      Διαγραφή