Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χαμός στην football league με την δικαίωση της Παναχαϊκής

Δικαίωση για Παναχαϊκή!
Στα ...χαρτιά κερδίζει το ματς με την ΑΕΛ η Παναχαϊκή με απόφαση της ΕΠΟ
Χαμός στο πρωτάθλημα της football league μετά την απόφαση της ΕΠΟ να δικαιώσει την Παναχαϊκή, σχετικά με την ένσταση που είχε κάνει για το παιχνίδι της ομάδας της, κόντρα στην ΑΕΛ!
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την ένσταση της Πατρινής ΠΑΕ για τον ορισμό του αγώνα της με την ΑΕΛ (1-1) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος...
Έτσι η Παναχαϊκή θα πάρει άλλους δύο βαθμούς, ενώ από την ΑΕΛ θα αφαιρεθεί ο βαθμός και πολύ πιθανόν να τιμωρηθεί και με αφαίρεση κι άλλων βαθμών.



Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 
Δέχεται τυπικά και κατ' ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και την πρόσθετη παρέμβαση του ποδοσφαιριστή NESTOR CANOBBIO κατά της από 30-10=2012 απόφασης της ΕΝΩΣΗΣ Β'- Γ'.
Απορρίπτει την έφεση του ποδοσφαιριστή NESTOR CANOBBIO ως απαράδεκτη και διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.
Εξαφανίζει την εκκαλούμενη με ημερομηνία 30-10-2012 απόφαση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β'-Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, με την οποία ορίστηκε ο αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 της 7ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2012 - 2013.

Αυτή είναι η ανακοίνωση της ΕΠΟ που δικαιώνει την Παναχαϊκή... 
Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, γνώριζε το θέμα, αλίμονο... ο πρόεδρός μας είναι νομικός, όμως δεν θέλησε να κάνει καμία απολύτως ένσταση, αφού ο Ανδρέας Πάτσης θέλει η ομάδα να παίρνει τους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!
Σε αντίθετη περίπτωση βέβαια ήμαστε σίγουροι ότι η ΑΕΛ θα είχε καταθέσει προκαταβολικά ένσταση...
Το ζήτημα είναι τώρα τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, αφού όποια ομάδα παίζει κόντρα στην ΑΕΛ, θα μπορεί να καταθέτει ένσταση και να κερδίζει το παιχνίδι στα... χαρτιά!

Από την ΑΕΛ πάντως δεν ανησυχούν, αφού η απόφαση της ΕΠΟ δεν κάνει λόγο για αφαίρεση βαθμών, ενώ υποστηρίζουν ότι αρμόδια να αποφασίσει είναι η ΕΝΩΣΗ Β' - Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ.
Επίσης στην ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι η έφεση δεν ήταν εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά εναντίον της football league.
 













1 σχόλιο :

  1. Μακάρυ να ισχύσει αυτό γιατί πολύ ψηλά είχαν τον αμανέ οι καμπίσιοι..καλή γ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή