Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μεγάλη επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ Στίβου (Φωτογραφίες)

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών που άγγιζαν τους 350 αθλητές-τριες και οργανωτική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου το “1ο Χειμερινό Φεστιβάλ Στίβου” όπου συμμετείχαν αθλητές-τριες από τις υποδομές τεσσάρων συλλόγων της Θεσσαλίας, των Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη”, Γ.Σ. Βόλου, Γ.Σ. Τρικάλων και Γ.Α.Σ. Τρικάλων “Ο Ζευς”.
     Οι καλές καιρικές συνθήκες  βοήθησαν ώστε
τα αγωνίσματα που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στην κλειστή αίθουσα στίβου, να διεξαχθούν στο εξωτερικό στάδιο, με αποτέλεσμα να γίνουν άριστα οι αγώνες και να σημειωθούν αρκετά καλές επιδόσεις από τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.
     Από το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου που κλείνει τέσσερα χρόνια λειτουργίας και το δυναμικό του αγγίζει τα 220 παιδιά, συμμετείχαν 130 αθλητές-τριες, εκ των οποίων οι 65 συμμετείχαν στις ηλικίες 2003-2004, 45 στις ηλικίες 2001-2002 και 20 στις ηλικίες 1999-2000. H παρουσία όλων των αθλητών του συλλόγου ήταν υπέροχη, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και ανταμείβοντας τους ίδιους αλλά και τους προπονητές τους κατακτώντας 8 χρυσά μετάλλια, 9 ασημένια και 12 χάλκινα.
     Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές συμμετείχαν στα παρακάτω αγωνίσματα ανά ηλικιακή κατηγορία:
Γεννηθέντες 2003-2004 (αγόρια - κορίτσια)
40μ. - 40μ. εμπόδια - μπαλάκι - άλμα εις μήκος - 600μ.
Γεννηθέντες 2001-2002 (αγόρια - κορίτσια)
50μ. - 50μ. εμπόδια - μπαλάκι - ρίψη μπάλας (2kg) - άλμα εις μήκος - 800μ.
Γεννηθέντες 2001-2002 (αγόρια - κορίτσια)
60μ. - 60μ. εμπόδια - σφαίρα - άλμα εις μήκος - 1000μ.
     Σε όλους τους μικρούς αθλητές-τριες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα ενώ στους τρεις πρώτους αθλητές όλων των κατηγοριών μετάλλια.
     Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου ευχαριστεί θερμά τα σωματεία για την συμμετοχή τους, όλους του γονείς και φίλους του κλασσικού αθλητισμού που παραβρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να θαυμάσουν από κοντά όλους τους μικρούς αθλητές, όπως επίσης και όσους από τους γονείς, τους προπονητές και φίλους του αθλήματος βοήθησαν για την άριστη διεξαγωγή του αγώνα.
     Εξάλλου, σκοπός του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. “Η Νίκη” είναι να αναδείξει τις δραστηριότητες του και την προσπάθεια που γίνεται με αποδέκτες τη νέα γενιά, ώστε να αποτελέσει τα θεμέλια ενός ισχυρού συλλόγου αντάξιου της ιστορίας της Νίκης Βόλου.
     Η επόμενη αγωνιστική συνάντηση των τεσσάρων πιο πάνω Συλλόγων θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα, με την τέλεση του εαρινού φεστιβάλ αγώνων στίβου για μικρές ηλικίες, που προσδιορίζεται να γίνει στις αρχές Μαρτίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου