Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ανδρέας Πάτσης: "Οι μεγάλες ομάδες έχουν δικαίωμα στις κακές εμφανίσεις..."

Στον ραδιοφωνικό σταθμό "Blue Star FM" 105,1 μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης.
Αφορμή της ...τηλεφωνικής παρουσίας του, η ήττα της Φυλής από τον Θρασύβουλο και οι γκρίνια από μερίδα κόσμου.
"Είναι αυτονόητο ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν δικαίωμα στις κακές εμφανίσεις και στις ήττες..." ήταν τα πρώτα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, που συνέχισε λέγοντας: "Θέλω να ζητήσω Δημόσια συγνώμη από όλους τους φιλάθλους για την εμφάνιση και την ήττα μας στην Φυλή... Όμως ήμαστε μεγάλη ομάδα και συνεχίζουμε, προχωράμε, ένας αγώνας ήταν που χάθηκε.



Η θέση μας στην βαθμολογία δεν δικαιολογεί τις αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου, η ήττα από τον Θρασύβουλο δεν ακυρώνει την θέση μας στην βαθμολογία, ούτε και τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει, καθώς και την ποιότητα αυτής της ομάδας... Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την αντιφατικότητα, δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω τους αντιπάλους μας, έτυχε να χάσουμε, τελείωσε η ιστορία!
Ήμαστε στην 2η θέση και παρουσιάζουμε φοβία και αδυναμία, ενώ ήμαστε πάνω από πολλές ομάδες...
Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα!
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ήμαστε δεύτεροι, ποιος ο λόγος να δημιουργούμε μια τέτοια αρνητική εικόνα;
Ακόμα δεν έχει τελειώσει ο α' γύρος, πρόκειται για ένα πρωτάθλημα... παγίδα.
Ήμαστε πάντως εκεί που θα έπρεπε να ήμαστε, εντός των στόχων μας, αν πούμε για την άνοδο, αν και ποτέ δεν μίλησα για κάτι τέτοιο, ας πούμε για την άνοδο όπου αυτή πάει μέχρι και το νούμερο 7.
Ας βάλουμε μία μικρή παρένθεση με το κακό αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε την διαδρομή μας...".
Ο Ανδρέας Πάτσης αναφέρθηκε όμως και στις μεταγραφές του Ιανουαρίου οι οποίες ολοκληρώθηκαν για τη Νίκη... "το τεχνικό επιτελείο καθορίζει το ρόστερ της ομάδας κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο εγώ.
Μπορεί να έχεις 30 ποδοσφαιριστές αλλά να έχει πολλά προβλήματα.
Εμείς θέλουμε την ισορροπία, την σύμπνοια, την ομόνοια μέσα στην ομάδα, γι' αυτό κι επιλέξαμε αυτό το σχήμα.
Πρέπει να υπάρχει μία αρμονία στην σχέση όλων μας, διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών.
Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για τη Νίκη, αυτό είναι βέβαιο...".
Ο Ανδρέας Πάτσης ήταν κατηγορηματικός ως προς τις μεταγραφές και το υπάρχον υλικό: "Δεν συμφωνώ ότι χάσαμε στην Φυλή γιατί δεν έπαιξαν οι Τάντιτς και Βέρτζος... Η ομάδα, το σύνολο είναι αυτό που κερδίζει.
Έχουμε ισάξιους παίκτες και τους υπολογίζουμε όλους, στον Γάζωρο έπαιξαν οι δύο αυτοί παίκτες, είχαμε όμως ένα κακό β' μέρος που μας στέρησε τη νίκη.
Δεν μπορώ να μπω σε τεχνικά θέματα, αλλά ως φίλαθλος που παρακολουθώ την ομάδα, θα πω ότι στον Γάζωρο για παράδειγμα η ομάδα κάθισε προς το τέλος, περισσότερο από ένστικτο...
Χθες είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεχθήκαμε γκολ, ο Θρασύβουλος έπαιξε κλειστά, στο β' μέρος ανεβήκαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά".
Ο πρόεδρος της "κυανόλευκης" ΠΑΕ αναφέρθηκε και στο... ξαφνικό αντιντόπινγκ κοντρόλ που πέρασαν παίκτες της ομάδας, καθώς και στο παθιασμένο παιχνίδι των "απλήρωτων" αντιπάλων μας. "Αιφνίδια ορίστηκε αντιντόπινγκ κοντρόλ στο παιχνίδι μας χθες...
Ξέρω για ποιον λόγο έπαιξαν παθιασμένα οι αντίπαλοι, δεν δίνω όμως σημασία σ' αυτά, εξ' άλλου όλοι μας γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εμένα όμως μου αρέσει να παλεύω για να κερδίσω!".
Στον πρόεδρο έγινα και μία ερώτηση όσον αφορά τις επιλογές που έγιναν στην παρούσα μεταγραφική περίοδο και του τέθηκε το εξής ερώτημα: Λαλίν ή... Ογκουνσότο;
"Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή!
Όσο για τον Λαλίν, είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής... Επίσης η Νίκη διαθέτει τον Φλίγκο που είναι σκόρερ, πήραμε και τον Τζιώρα που απέδειξε ότι ξέρει μπάλα και θα μας βοηθήσει. Δεν υπολειπόμεθα σε γκολ, έχουμε μία από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις του πρωταθλήματος!".
Ο Ανδρέας Πάτσης απάντησε με έκπληξη όταν του ζητήθηκε να απαντήσει αν σκέφτεται να φύγει από την ομάδα: "Από πότε κυκλοφορεί ότι θέλω να φύγω; Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι στην συμπεριφορά μου, που να προδικάζει ότι θα φύγω... Δηλαδή έκανα ότι έκανα για να φύγω; Και να πάω που; Σε άλλη ομάδα;".
Ακόμα ο πρόεδρος της Νίκης σχολίασε και για τα... πολλά ΑΦΜ που έχει αλλάξει η ΠΑΕ, σύμφωνα με κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές!!!
"Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ΑΦΜ η ΠΑΕ, μακάρι όμως να μπορούσα να αλλάξω εγώ το ΑΦΜ της, θα γλίτωνα πάρα πολλά!!!" είπε χαριτολογώντας ο κ. Πάτσης που τόνισε: " Πρέπει να κρατάμε την αξία της ομάδας και να μην την ακυρώνουμε.
Η ήττα μας στην Φυλή ήταν μια κακή παρένθεση μέσα σε μία καλή πορεία... Το θέμα είναι η γενική μας εικόνα και αυτή είναι η 2η θέση, η 2η καλύτερη παραγωγική επίθεση στο πρωτάθλημα, το ποιοτικό ρόστερ.
Εντάξει, ήταν ένας αγώνας, χάσαμε, τον αφήνουμε πίσω και προχωράμε όλοι μαζί!".




 

3 σχόλια :

  1. Καταρχας παιδια να πω κατι.....οι περισσοτερες ερωτησεις ηταν φιλαθλων μας προς τον προεδρο κ εγω απλα τις μετεφερα μιας κ ηταν προθυμος να απαντησει σε ολες οπως ειχαμε προσυμφωνησει.η ερωτηση μου αν σκεφτεται να φυγει ητανε επειδη καποιοι κοκκινοι δημοσιογραφισκοι του βολου αναπαραγουν αυτη την ειδηση στα ποδοσφαιρικα στεκια του βολου.ρωτησα τον προεδρο αν υφισταται κατι τετοιο για να παψει να ανησυχει ο λαος της ΝΙΚΗΣ και να σταματησει αυτη η φαρσοκωμια για το αν ο κ. πατσης θελει να φυγει κ ηθελα να ακουστει δια στοματος ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ για να σταματησει ο λαος μας να ανησυχει.απλα σας ενημερωνω κ παλι οι περισσοτερες ερωτησεις που μετεφερα ηταν δικες σας(των φιλαθλων μας)!!!!
    σας ευχαριστω
    ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kleistoys olous fylakh Patsh eimaste mazi sou. emeis tha xeirokrotame ekso apo thn fylakh thn ora poy tha toys bazoun mesa. paiksane me thn kapsoura mas kai me th nikh mas. irthe h ora na plhrosoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απολυτα ευχαριστημενοι πρεπει να ειμαστε απο τις δηλωσεις του κ.Ανδρεα Πατση γιατι μας ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι και θα ειναι στην Νικαρα μας με στοχο την οικονομικη εξυγιανση αυτος ρε παιδια δεν ειναι ο στοχος για να παμε ψηλσ με γερα ποδια?
    Η μηπως γιναμε και μεις οπαδοι κατηγοριας?
    ολα τα παραπανω δεν σημαινουν οτι δεν θα ανεβουμε κατηγορια γιατι ετσι κι αλλιως εχουμε ομαδαρα και πιστευω προσωπικσ σε αυτους τους παικτες οτι ειναι πρωταθλητες!!!!
    ομως μην αγχωνουμε μην αγχωνομαστε και μονο να επιβραβευουμε αυτη την ομαδα που μαλιστα πορευεταιμε εντιμοτητα και αξιοπρεπεια προς την οικονομικη εξυγιανση και ουσιαστικη ανοδο για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή