Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ο Στέργιος Ψιάνος πρώτος σε συμμετοχές

psianosrizogiannispoyrtou
Ο Στέργιος Ψιάνος είναι μέχρι στιγμής ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα μας και ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, σε χρόνο συμμετοχής πάντα, σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας!
Μάλιστα μέσα στην σχετική λίστα των παικτών με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχών και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, βρίσκονται άλλοι δύο παίκτες της Νίκης Βόλου, ο Παντελής Ριζογιάννης (6η θέση) και ο Νίκος Πουρτουλίδης (13ος).
Βέβαια στον χρόνο συμμετοχών τους, μετράνε και τα παιχνίδια του Κυπέλλου, στο οποίο η ομάδα της Νίκης δεν συνεχίζει...



Ο Στέργιος Ψιάνος λοιπόν είναι πρώτος σε χρόνο συμμετοχών με 1.580 λεπτά (18 συμ.) στο πρωτάθλημα και 408 λεπτά (4 συμ.) στο κύπελλο. Σύνολο δηλαδή 2.010 λεπτά σε 22 συμμετοχές.
Ο Παντελής Ριζογιάννης είναι δεύτερος με 1.530 λεπτά (18 συμ.) στο πρωτάθλημα και 390 λεπτά (4 συμ.) στο κύπελλο. Σύνολο 1.920 λεπτά σε 22 συμμετοχές.
Τέλος στην τρίτη θέση είναι ο Νίκος Πουρτουλίδης με 1.438 λεπτά (18 συμ.) στο πρωτάθλημα και 385 λεπτά (4 συμ.) στο κύπελλο, σύνολο 1.823 λεπτά σε 22 συμμετοχές.
Βασικοί και... αναντικατάστατοι λοιπόν οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα της Νίκης Βόλου, από τους "πρωτεργάτες" της εκπληκτικής της πορείας στο πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου