Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Στέλιος Μανωλάς: «Αφιερώνουμε το παιχνίδι στον Κώστα Λάζο» (Βίντεο)

Η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που θα έπρεπε να πετύχει γκολ, σύμφωνα με τον Στέλιο Μανωλά, στη σημερινή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ο τεχνικός των «κυανολεύκων», έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του ενώ αφιέρωσε το παιχνίδι στον αδικοχαμένο Κώστα Λάζο ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Στέλιος Μανωλάς: «Ήταν ένα ντέρμπι δύο πολύ καλών ομάδων που έδειξαν πως δεν είναι τυχαία στην κορυφή. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας βάσει βαθμολογίας.
Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς στηρίχτηκε στις προσωπικές μονομαχίες. Εμείς από την πλευρά μας κλείσαμε
πολύ καλά τους διαδρόμους αλλά και τα ατού του Εργοτέλη και έτσι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία εις βάρος μας. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να πετύχει γκολ αυτοί ήμασταν εμείς στη φάση με το δοκάρι του Λαλίν. Θα ήθελα εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου να αφιερώσουμε αυτό το παιχνίδι στη μνήμη του Κώστα Λάζου. Προχωράμε στο δεύτερο γύρο όπου έχουμε ακόμη είκοσι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στους 20 ηρωικούς φιλάθλους που ήρθαν μέχρι εδώ».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Οι 5-6 ομάδες που είναι τώρα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίες, έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες για την απευθείας άνοδο, αλλά και τα play offs. Σπουδαίο ρόλο θα παίξει το βάθος του ρόστερ και οι ομάδες που δεν θα έχουν γκέλες. Αυτές πάντως που είναι στην κορυφή θα έχουν τον πρώτο λόγο και κυρίως ο Εργοτέλης που έχει διαφορά από τις άλλες».

Άγγελος Βέρτζος: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια από τις πιο έμπειρες και δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλαμε να κερδίσουμε το ματς για τον εκλιπόντα Κώστα Λάζο και είχαμε τις ευκαιρίες για να το κάνουμε. Επιφυλασσόμαστε για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Στη Football League γνωρίζουμε πως αν δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον να μην χάνεις. Καλή συνέχεια στον Εργοτέλη".

 


πηγή βίντεο: cretasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου