Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Απόστολος Χαραλαμπίδης: «Πολύ σημαντική νίκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

xaralabkalithea1
Από την συνέντευξη Τύπου στο Πανθεσσαλικό
Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη για την ομάδα του ο Απόστολος Χαραλαμπίδης καθώς όπως είπε τους κρατά στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Παράλληλα τόνισε πως η Νίκη διαθέτει ισάξιους παίκτες οι οποίοι μπορούν ανα πάσα στιγμή να βοηθήσουν την ομάδα, λέγοντας μάλιστα πως όσοι δεν παίζουν αδικούνται. Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Απόστολος Χαραλαμπίδης (προπονητής Νίκης): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι , κόντρα σε μια ομάδα η οποία έφτασε μέχρι τους «16» του Κυπέλλου. Η Καλλιθέα είναι πολύ καλά οργανωμένη και διοικητικά και αγωνιστικά. Το παιχνίδι το φοβόμουν πολύ καθώς πίστευα πως θα μας βγει η κούραση μετά την...
...
υπερπροσπάθεια που κάναμε στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Ευτυχώς μας βοήθησαν οι αλλαγές και καταφέραμε και πήραμε το παιχνίδι. Το ματς ήταν ισορροπημένο αλλά στις κατάλληλες στιγμές βάλαμε γκολ και κερδίσαμε. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας η οποία μας κρατά στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό το οποίο είναι ένα ντέρμπι.
Για την αλλαγή του Σκούφαλη: "Ο Μανώλης ήταν κουρασμένος και έπρεπε να φρεσκάρουμε την ομάδα και να βάλουμε ξεκούραστους παίκτες".
Αν σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές ενόψει Πανσερραϊκού: «Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες. Έχουμε παίκτες ισάξιους που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Όποιος δεν παίζει αδικείται.

Στυλιανόπουλος Παναγιώτης (βοηθός προπονητή Καλλιθέας): «Μέχρι και το 60’ πιστεύω πως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και δεύτερη φορά. Μετά το 2-1 όμως δεν είχαμε καλά μαρκαρίσματα γι’ αυτό και χάσαμε. Μετά την είσοδο του Λαλίν ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς και έτσι η Νίκη κατάφερε να κερδίσει. Να δώσω συγχαρητήρια στη Νίκη για την εμφάνισή της. Εύχομαι καλή πορεία στον Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Στέργιος Ψιάνος (ποδοσφαιριστής Νίκης): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Απογοητευτήκαμε από τους βαθμούς που χάσαμε στη Λάρισα αλλά υπήρχε πολύ θέληση από όλους τους παίκτες σήμερα για να κερδίσουμε. Όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση δεν το βάλαμε κάτω αντιθέτως αυτό μας έδωσε περισσότερη ώθηση για να παλέψουμε ακόμη περισσότερο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι παρά την κούραση κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. ΄Λερχονται δ΄λυσκολα παιχνίδια που όλα είναι τελικοί για μας. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Όλα τα παιδιά διψάμε για διάκριση. Πιστέυω πως θα πάμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα»

Νίκος Χατζόπουλος (ποδοσφαιριστής Καλλιθέας): «Ήρθαμε σε μια έδρα η οποία ξέραμε πως θα έχει πολύ κόσμο, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Για 60 λεπτά ήμασταν ισάξιοι, αν ήμασταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο τέρμα. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε. Η Νίκη ήταν πολύ καλύτερη στο τελευταίο 20λεπτο Συγχαρητήρια στη Νίκη



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου