Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΝΙΚΗ τεσσάρων αστέρων... (βίντεο)

ΝΙΚΗ ...τεσσάρων αστέρων η σημερινή για την ομάδα μας, η οποία - αν και μάλλον αψήφησε τους αντιπάλους της - ανέβηκε στην πρώτη τριάδα του πίνακα της βαθμολογίας και βλέπει πλέον ξεκάθαρα την super league! 
Πλέον η ομάδα μας ισοβαθμεί με τον Εργοτέλη στην τρίτη θέση... 

Αντίθετα, το ντεμπούτο του... "εγωιστή" Νίκου Σακελλαρίδη στον πάγκο της Αναγέννησης δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, όπως αναμενόταν άλλωστε.
Η Νίκη μπήκε μουδιασμένα αλλά στο 19’ ο Χάρης Παππάς με σουτ, μετά από πάσα του Κοντοδήμου, έκαναν το 1-0. 
Η ομάδα της Επανομής όμως στο 39’ εκμεταλλεύτηκε ολέθριο σφάλμα της Νίκης κι έφτασε στην ισοφάριση με σουτ του Τζανδάρη για το 1-1. 
Στο δεύτερο μέρος οι «κυανόλευκοι» απειλήθηκαν από την Αναγέννηση, αλλά στο 64’ ο Τάντιτς με τρομερό σουτ έγραψε το 2-1 και στο 75’ ο Φλίγκος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λαλίν, πέτυχε το 3-1 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στο παιχνίδι! 
Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90’, όταν ο Μαλαμής ανέτρεψε τον Φλίγκο και ο Πουρτουλίδης από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Νίκη Βόλου: Βούρας, Παπαδόπουλος, Κοντοδήμος (47’ Τάντιτς), Σαμαράς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Παππάς (68’ Καρατζάς), Λαλίν, Κυριάκος (79’ Ουέλινγκτον), Φλίγκος
Αναγέννηση Επανομής: Μαλαμής, Παπαστεργίου, Κουλίδης, Νταντάμης, Τζανδάρης (73’ Αναστασίου), Σαμουηλίδης (87’ Κουκουλέκης), Μωυσίδης, Σικαλόπουλος, Δραγανίδης (77’ Μπέκα), Τοπούζης, Μπαλασάς


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου