Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

"Οι παίκτες δεν θα αφήσουν αυτό που έχουν..." είπε ο Περικλής Αμανατίδης στον Blue Star fm 105,1

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε στο... "μπλε" ραδιόφωνο
Ο Περικλής Αμανατίδης, ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα στην Football League και που ξεκίνησε την φετινή προσπάθεια, μίλησε σήμερα Παρασκευή στον Blue Star fm 105,1, στην μεσημεριανή ζώνη των Ιωσήφ Αποστολίδη και Τάσου Κοντογιάννη.
Ο Μακεδόνας τεχνικός αναφέρθηκε φυσικά στην πορεία της ομάδας και είπε κάποιες χαρακτηριστικές ατάκες, όπως... "την ιστορία την γράφουν οι τολμηροί και οι μίζεροι απλά την διαβάζουν" οι οποίες προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση στους ακροατές του "μπλε" ραδιοφώνου της πόλης!


"Όπως είπε και ο Στέλιος Μανωλάς, σημασία έχουν αυτοί που μένουν στην ομάδα και όχι αυτοί που φεύγουν...
Έτσι είναι και η πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί η ομάδα, ανήκει στους ποδοσφαιριστές πάνω απ΄ όλα!
Η Νίκη έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, τόσο τα παιδιά που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα, όσο και αυτά που ήρθαν τον Ιανουάριο, έχουν ποιότητα και αυτό το αποδεικνύει η πορεία τους.
Η ομάδα δεν είχε αγωνιστική κοιλιά, οι παίκτες της δεν είχαν θεαματικές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους.
Η Νίκη δεν έχει χάσει σε κανένα μεγάλο παιχνίδι, παρακολουθώ την ομάδα, ήμουν παρών και στην Λάρισα...
Είμαι επαγγελματίας προπονητής, δεν πούλησα ποτέ οπαδιλίκη όπου και να εργάστηκα!
Πιστεύω ότι στα επινίκια για την άνοδο, αξίζουν να βρίσκονται αυτοί που τώρα είναι στην ομάδα, οι παίκτες πρώτοι απ΄ όλους, όπως και ο πρόεδρος, που σε συνεργασία μ΄ αυτόν χτίστηκε αυτή η ομάδα.
Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές κρατάνε την τύχη στα χέρια τους κι επειδή τους ξέρω, δεν θα αφήσουν κανέναν να τους την πάρει!!!
Πίστευα και πιστεύω σ΄ αυτή την ομάδα, ο τωρινός προπονητής έδωσε και πάλι την ηρεμία και την χημεία που η ομάδα είχε προς στιγμήν χάσει!
Θέλω να κρατήσω τις καλές στιγμές που είχα στην ομάδα και αυτές είναι η άνοδος αλλά και η καλή μας πορεία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος...
Δεν έχει κανένα νόημα να θυμόμαστε τα προβλήματα και τις κακές στιγμές, οι οποίες υπάρχουν παντού".


5 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΕΡΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε περικλή.θα σε θυμόμαστε για παντα γιατι κ προσφερες σε αυτην την ομαδα κ εχεις μεριδιο ευθύνης κ εσυ στην φετινη μας ανοδο.κωστα εσυ μην ξαναπας στην εκπομπή γιατι εσένα δεν σε αναφέρουν πουθενα μονο για τον τασο και τον ιωσηφ λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Περικλή λεβέντη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα, να σ' έχει ο Θεός καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και σε έδιωξαν οι ίδιοι οι παίχτες είσαι μάγκας γιατί ακόμα και τώρα τους στηρίζεις!

    Ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ανθρωπος αυτος με εχει εντυπωσιασει με τον πολιτισμο του και με το ηθος του.Και σιγουρα τον θεωρω πολυ καλο προπονητη.Οι παικτες ηταν αδιαφοροι στον Βυζα και την πληρωσε αυτος.Μαλλον κακως! Να θυμομαστε λιγο τα διπλα σε Ψαχνα και Καλλονη...αλλα πανω απο ολα την περσινη ανοδο σχεδον απο το πουθενα με πολυ καλο ποδοσφαιρο...

    Περικλη Αμανατιδη,εχεις τον σεβασμο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή