Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Χωρίς Πουρτουλίδη, Τάντιτς,Κοντοδήμο και Κυριάκο η Νίκη κόντρα στον Θρασύβουλο

Επιστρέφει ο Άλαν Λαλίν
Ο... "κίτρινος πυρετός" έχει χτυπήσει για τα καλά την ομάδα μας, η οποία κόντρα στον Θρασύβουλο καλείται να παίξει δίχως τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές της!
Για την ακρίβεια ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επέλεξε να παίξει η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς τους Νίκο Πουρτουλίδη (εκτίει την ποινή του), Μπόζινταρ Τάντιτς, Δημήτρη Κοντοδήμο και Τάσο Κυριάκο.



Κάρτες όμως έχει συμπληρώσει και ο Παντελής Ριζογιάννης, που όμως θα παίξει κόντρα στον Θρασύβουλο και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα ματς με Δόξα Δράμας και Εργοτέλη.
Μέσα στις τόσες απουσίες, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άλαν Λαλίν, που εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει!

3 σχόλια :

  1. Δύσκολο πολύ να αποφασίσει ο κόουτς πως θα στήσει την ομάδα. Πιστεύω έκανε την καλύτερη επιλογή. Προσοχή στον Σκούφαλη γιατί είναι στο όριο για 2 αγωνιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ,ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΑΣ 90 ΛΕΠΤΑ.Η ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ν ΙΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΔΩ..
    ΟΚ ΚΑΙΓΕΤΕ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 0-4..
    ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ(3-1 ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΤΑΖΕ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ..ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗ Β ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ..ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ..
    ΄΄Θα ήθελα απο καρδιάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου τους Μαγνησιώτες και τις Μαγνησιώτισες,για την άριστη φιλοξενία ,το θερμό χειροκρότημα και την έκφραση του ΄΄ευ αγωνίζεσθαι΄΄στο σημερινό αγώνα.

    Δικαιώθηκα στην επιλογή μου να υποστηρίξω με θέρμη το προηγούμενο καλοκαίρι την άνοδο του Ολυμπιακού Βόλου στη Football League,αφού θεωρώ το ποδόσφαιρο κύρια έκφραση πολιτισμού,δυναμικής των κοινωνιών και των πολιτών.Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος,αν και η ομάδα μου έχασε,για αυτή μου την επιλογή.

    Ο Θρασύβουλος όπως γνωρίζετε αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.Δικαιούμαστε τους τρείς βαθμούς που άδικα μας αφαιρέθηκαν.Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μας θα σωθεί.Το είδατε και εσείς σήμερα πως αν και είχαμε πολλές ελλείψεις,αγωνιστικά δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.Θέλω να συγχαρώ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας,τους παίχτες μας,για τη σημερινή υπέρβαση ψυχής.Εύχομαι στον Ολυμπιακό Βόλου να ανέβει στη Super League και να δικαιώσει την αγωνία και τον αγώνα των χιλιάδων φιλάθλων του΄΄.

    ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΣΙΩΤΕΣ??
    ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή