Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Βελλής: "Ο Αχιλλέας είναι εδώ... γερός και δυνατός!!!"

Ο Αχιλλέας Μπέος στην θύρα 6 της Ριζούπολης
«Αυτός ο αγώνας διεξήχθη σε περίεργο περιβάλλον. 
Το στοίχημα έδινε φαβορί τον Ολυμπιακό Βόλου σε αγώνα εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο με απόδοση λες και έπαιζε με αντίπαλο την τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος! Προφανώς κάτι γνώριζαν που εμείς δεν γνωρίζαμε...
Καθαρά ποδοσφαιρικά η ομάδα μας είχε την κλασική ευκαιρία να προηγηθεί στο 0-0 και την έχασε. 
Ο αντίπαλος χωρίς καμία ευκαιρία, χωρίς καμία τελική άξιας λόγου, ευτύχησε να προηγηθεί σε εκτέλεση κόρνερ όπου εμείς αντιδράσαμε λάθος. 


Στο τέλος του αγώνα μας δόθηκε μία ακόμα καλύτερη ευκαιρία να σκοράρουμε, ένα πέναλτι, και τη χάσαμε και αυτή. 
Είχαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες, δεν σκοράραμε, ο αντίπαλος καμία και αλλά σκόραρε εκμεταλλευόμενος ένα κόρνερ. 
Άρα, το 0-1 αντιπροσωπεύει δίκαια την εκμετάλλευση των ευκαιριών που παρουσιάστηκαν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό για να μην αδικήσω τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών (όχι βεβαίως του "γνωστού" προπονητή) του Ολυμπιακού Βόλου.
Όμως, ασχέτως αποτελέσματος, που το αποδεχόμαστε όσο πικρά και αν ήρθε, αν πραγματικά αγαπάς το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μη σχολιάσεις το τραγικό διαιτητικό τρίο. 
Εξοργιστικές παρουσίες, ανύπαρκτες προσωπικότητες (ιδίως ο δεύτερος βοηθός) με σαφώς "κατευθυνόμενη" γραμμή. 
Σφύριξαν τα πάντα υπέρ του Ολυμπιακού και δεν έδωσαν ούτε το 20% από τα σφυρίγματα που δικαιούταν ο Απόλλων και μέσα σε αυτά ακόμα ένα πέναλτι. 
"Τα παιδιά" εξετέλεσαν τέλεια τις εντολές τους. Τελικά ο Αχιλλέας Μπέος υπάρχει ακόμα στον Ολυμπιακό Βόλου; Γιατί για μένα ο Αχιλλέας είναι εδώ, γερός και δυνατός, πίσω από αυτή την ομάδα με τις γνωστές πρακτικές του και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το ξέρει όλη η Ελλάδα αυτό, μόνο η ΕΠΟ δε το ξέρει που... τον τιμώρησε.
Το ήξεραν προφανώς και οι bookmakers και έφτιαξαν ανάλογα τις αποδόσεις του στοιχήματος, για να γυρίσω εκεί που ξεκίνησα.... Και ο νοών νοείτω.
Το θέμα είναι αν ποτέ θα αλλάξει τίποτα σε όλα αυτά. Με τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ μάλλον το αποκλείω, άλλωστε αυτοί είναι και ύποπτοι έναντι της Δικαιοσύνης ότι κατάρτισαν παράνομα τους πίνακες με μερικά από "τα διαμάντια" που μας σφυρίζουν. Είδαμε τι έγινε στον Τελικό Κυπέλλου, είδαμε και το 1,5 μέτρο γκολ πεντακάθαρο offside του ΠΑΟΚ απόψε. Σε τι να ελπίζεις; Και η γνώμη μου είναι ότι, αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα αργήσει η ημέρα που θα δούμε επεισόδια και πιθανόν και "μπουκάρισμα" οπαδών σε γήπεδο... Ας αναλογιστεί αυτή η ανεκδιήγητη ΕΠΟ τις ευθύνες της πριν είναι αργά.
Εμείς συνεχίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα. Έχουμε 4 δύσκολους αγώνες ακόμα, γιατί ΟΛΟΙ οι εναπομείναντες αγώνες είναι δύσκολοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πετύχουμε την άνοδο. 
Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε έστω και πολύ δύσκολα, γιατί, όταν παίζεις καθαρά, δεν είσαι ποτέ "παντρεμένος" ούτε με τη νίκη ούτε με την άνοδο».




2 σχόλια :

  1. Άσε μας και εσύ κυριε Βελλή..Το ξέρουμε ότι ο Αχιλλέας είναι εδώ αλλά και εσύ χθές τι έκανες? Ποιόν κατηγορείς δηλαδή? Η ομάδα σου δεν έπαιζε? Μούφα πέναλτι πήρατε στο 95 και το χάσατε..ποιος σου φταίει?

    Για να μην θυμηθούμε το δικό μας παιχνίδι εκεί μέσα και το ντού που έκανες στους διαιτητές επειδή δεν σου έδωσαν μούφα πέναλτι..και σε τιμώρησαν (εδώ γελάμε ) με μόλις 1200 ευρώ αντί να σου απαγορεύσουν δια παντώς την είσοδό σου στους αγωνιστικούς χώρους..Τότε ήταν καλά κύριε Βελλή?

    Ή που χθές είσασταν παρεούλα με τον διάσημο ποινικολόγο που παίζετε μαζί τελευταία αγωνιστικη και θα περάσετε αέρα μέσα από την Παναχαική?

    Δεν πείθετε κανένα πλέον με τις υποκρισίες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρωμικος ο χοντρος ,βρωμικος και ο βελλης ,παντα τα μαγηρεματα στο τελος γινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή