Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Σαμαράς: Είμαστε όλοι μια οικογένεια, Πουρτουλίδης: Είμαστε η πιο τρελή ομάδα

Σε τροχιά ανόδου είναι η Νίκη Βόλου κι αν τα καταφέρει, οι «μπλε» θα εμφανιστούν ξανά στη μεγάλη κατηγορία μετά το 1966. Το διακύβευμα είναι σπουδαίο, οι παίκτες της έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία και οι Καρατζάς, Βέρτζος, Βούρας, Παππάς, Σαμαράς, Κυριάκος και Πορτουλίδης που μιλούν στην «SD», δηλώνουν πανέτοιμοι να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Και να φέρουν αυτή την... τρελή παρέα, στη Super League.

Το μυστικό της Νίκης;

ΒΕΡΤΖΟΣ: Είναι η πιο... τρελή ομάδα που έχω δει ποτέ (σ.σ.: γέλια)
ΒΟΥΡΑΣ: Τα αποδυτήρια, οι καλοί χαρακτήρες στην ομάδα. Το δέσιμο που έχουμε όλα τα παιδιά. Είναι πάρα πολλοί οι λόγοι.
ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ: Συμφωνώ με τον Αγγελο (σ.σ.: Βέρτζο). Ναι, είμαστε η πιο τρελή ομάδα (σ.σ.: γέλια). Ολοι μας έχουμε μια τρέλα στο κεφάλι. Υπάρχει και το κίνητρο να πετύχει η ομάδα μετά από τόσα χρόνια. Στα αποδυτήρια υπάρχει η απαιτούμενη εμπειρία, για να διαχειριστούμε τόσο τις ήττες όσο και τις νίκες.
ΣΑΜΑΡΑΣ: Είμαστε όλοι μία οικογένεια. Εχουμε πολύ καλές σχέσεις και αυτό μας βοηθά στην πορεία που έχουμε.
ΠΑΠΠΑΣ: Εχουμε πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Και συμφωνώ με τα παιδιά. Είμαστε μια... τρελή ομάδα (σ.σ.: γέλια).
ΚΑΡΑΤΖΑΣ: Θα παραδεχθώ κι εγώ πως είμαστε μια τρελή παρέα (σ.σ.: γέλια). Και προχωράμε. Και στα καλά και στα δύσκολα, είμαστε όλοι μαζί.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Είμαστε  παρέα. Ο ένας κοιτάει να φτιάξει την ψυχολογία του άλλου. Αν εγώ δεν είμαι καλά, θα έρθει κάποιος να με βοηθήσει. Και την επομένη θα πάω εγώ σε κάποιον άλλο. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Μπορεί για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο να φωνάζει ο ένας στον άλλον και μετά στα αποδυτήρια να συζητάμε τι λέγαμε και να γελάμε.

Πού θα κριθεί η άνοδος;

ΒΕΡΤΖΟΣ: Αν κάνουμε εμείς το απόλυτο. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία.
ΒΟΥΡΑΣ: Για εμάς κλειδί είναι το ματς της Πάτρας. Είναι το τελευταίο μας εκτός έδρας.
ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ: Εδώ που φτάσαμε, θα κριθεί στο ποιος θα κρατήσει πιο... πολύ την ανάσα του. Ποιος θα κάνει μακροβούτι. Εμειναν λίγες ημέρες και θα υπάρξουν συνεχόμενα ματς. Δεν επιτρέπονται οι γκέλες. Εμείς έχουμε στόχο να φτάσουμε τους 72 πόντους.
ΣΑΜΑΡΑΣ: Οποια ομάδα μπορέσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της θα ανέβει. Μέχρι το φινάλε έχουμε τρία ματς στον Βόλο.
ΠΑΠΠΑΣ: Θεωρώ στα εναπομείναντα ντέρμπι, μεταξύ των ομάδων της κορυφής. Οποια ομάδα δείξει πιο αποφασιστική  και τα κερδίσει, θα ανέβει.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ: Θέλουμε το απόλυτο μέχρι το τέλους. Και μετά στα ντέρμπι που έχουν οι άλλοι πρωτοπόροι μεταξύ τους.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Στόχος μας είναι το απόλυτο. Και θα περιμένουμε τους άλλους για να δούμε τι θα κάνουν. Από την αρχή της σεζόν φαίνεται πως σε κανένα ματς δεν έχει σίγουρους βαθμούς.

Υπάρχει αβεβαιότητα στον χώρο λόγω της κρίσης;

ΒΕΡΤΖΟΣ: Φυσικά. Ξέρουμε πως με μία κακή χρονιά μπορεί την επομένη να μην μπορούμε να βρούμε ένα καλό συμβόλαιο. Οι ποδοσφαιριστές έχουμε ημερομηνία λήξης και κάθε σεζόν έχει σημασία.
ΒΟΥΡΑΣ: Σίγουρα. Τα πράγματα δυστυχώς δεν πάνε καλά. Οχι μόνο για τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά για την Ελλάδα γενικότερα.
ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ: Προσωπικά την κρίση την έχω βιώσει από πιο πριν. Εχω χάσει χρήματα από ομάδα... Υπάρχει μια νοοτροπία πως κάθε ομάδα που δεν πετυχαίνει τον στόχο της, δεν χρειάζεται να πληρώσει. Τα χρήματα πλέον είναι μόνο για την επιβίωση του ποδοσφαιριστή.
ΣΑΜΑΡΑΣ: Οπως είναι η κοινωνία μας, έτσι είναι και το ποδόσφαιρο. Το οποίο σβήνει σιγά σιγά. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα.
ΠΑΠΠΑΣ: Η καλή δεκαπενταετία από το 1990 ως το 2005 έχει πλέον τελειώσει. Οι απολαβές έχουν πλέον μειωθεί και καλά συμβόλαια έχουν μόνο λίγοι παίκτες.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ: Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Δες και τις μεγάλες ομάδες. Ελάχιστες είναι υγιείς οικονομικά. Τα  πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Ολοι το συζητάμε αυτό. Η κρίση έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ λίγες οι ομάδες που πληρώνουν.

Ενα μήνυμα στον κόσμο της Νίκης:

ΒΕΡΤΖΟΣ: Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική. Αγαπάει την ομάδα και ματώνει για αυτή. Είναι από τους πιο ένθερμους οπαδούς που έχουν συναντήσει.
ΒΟΥΡΑΣ: Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο μας. Εχουμε επωμιστεί το όνειρό τους και έχει γίνει δικό μας.
ΠΟΡΤΟΥΛΙΔΗΣ: Ο κόσμος κρατήθηκε στα δύσκολα κοντά στην ομάδα. Βλέπουν τις δυσκολίες που υπάρχουν και εκτιμούν τις προσπάθειες όλων. Τις δικές μας, του προέδρου, των προπονητών, όλων. Ερχεται στο γήπεδο και βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο. Το εκτιμά και αυτό είναι σημαντικό. Αγαπάνε παθολογικά την ομάδα και η Νίκη είναι μέρος της ζωής τους.
ΣΑΜΑΡΑΣ: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μόνο αυτό.
ΠΑΠΠΑΣ: Ολοι ξέρουν ότι παλεύουμε. Και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το καλυτερο. Ο κόσμος το καταλαβαίνει και είναι πάντα δίπλα μας.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ: Ενα θέλω να πω. Οτι θα τα δώσουμε όλα. Και να έχουν όλοι υγεία.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ: Να είναι πάντα δίπλα μας. Ξέρουμε πως έχουν περάσει πάρα πολλά. Τους θέλουμε πάντα κοντά μας. Και εμείς κάθε Κυριακή δίνουμε πάνω από το 100% και νομίζω πως στο τέλος θα τους κάνουμε χαρούμενους.

πηγή: sportday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου