Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Απόστολος Χαραλαμπίδης: "Δικαιούμαστε την Σούπερ Λιγκ!!!"

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Νίκης για την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ. Επίσης να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας που και σήμερα μας συμπαραστάθηκε, όπως σε όλους τους αγώνες.
Κάναμε έναν τίμιο αγώνα και μπορεί να μην κερδίσαμε την απευθείας άνοδο, αλλά θα κάνουμε το παν για να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ μέσω των πλέι οφ. Θεωρώ ότι το δικαιούμαστε βάσει των εμφανίσεών μας. Ελπίζω τα πλέι οφ να παιχθούν επί ίσοις όροις και να ανέβει η καλύτερη ομάδα».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Εργοτέλη Σταύρος Λαμπράκης είπε: «Η σημερινή είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για την ομάδα μου. Γυρίσαμε εκεί που ανήκουμε, δηλαδή στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όλα τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες μου που έδωσαν και την ψυχή τους γι' αυτή την άνοδο. Είμαι υπερήφανος γι' αυτά τα παιδιά. Θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία μας στον Απόστολο Παπουτσάκη, που τον είχαμε σαν πατέρα μας. Πιστεύω ότι θα μας βλέπει από ψηλά και θα χαμογελά τώρα. Ευχαριστούμε πολύ και τη Νίκη Βόλου για τη φιλοξενία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου