Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΝΙΚΑΡΑ για άνοδο και τα βλέπω όλα... μπλε!!!

Ο Μανώλης Σκούφαλης MVP της ομάδας μας στο ματς με τον Θρασύβουλο!!!
Η Νίκη μας, κράτησε την… καυτή της ανάσα στις ομάδες της πρώτης τριάδας του βαθμολογικού πίνακα, αφού κέρδισε χαλαρά με 2-0 τον Θρασύβουλο για την εμβόλιμη 39η αγωνιστική και συνεχίζει να ελπίζει σε απ΄ ευθείας άνοδο!
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού σταδίου και πίεσε για ένα τέρμα που θα της έδιωχνε το άγχος! 
Σ το 12’ ο Χάρης Παππάς έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Μανώλης Σκούφαλης, στέλνοντας την μπάλα άουτ...
Ότι δεν κατάφερε όμως ο "Χάρι Πότερ" της Νίκης, το πέτυχε ο Κώστας Φλίγκος λίγο αργότερα, καθώς ήταν εύστοχος από τα 11… βήματα, νικώντας τον Σταυριανό γράφοντας το 1-0 με το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Μανώλης Σκούφαλης (!!!) αυτή την φορά σε χέρι του Σύρου, μετά από σέντρα του έμπειρου παίκτη της ομάδας μας.
Στην συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» δεν τράβηξαν το πόδι από το… γκάζι και έφτασαν στο 2-0 με τον Λαλίν στο 27’ με τον δυναμικό επιθετικό να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Σκούφαλη.
Του ανθρώπου που τα έκανε όλα για την ομάδα της Νίκης, που όμως δέχτηκε την έβδομη κίτρινη κάρτα, γεγονός που τον ανάγκασε να δεχθεί και δεύτερη για αν αποβληθεί και να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική...
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ήταν φυσιολογικό να πέσει αισθητά...
Διαιτητής ήταν ο Φωτιάδης (Καστοριάς), ο οποίος πέρα από τον Σκούφαλη, απέβαλε και Σύρο, ενώ έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ψιάνο, Καλαμιώτη και Μπακάλη.
Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Βέρτζος, Σαμαράς, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Χατζής, Ριζογιάννης, Λαλίν (82' Τζιώρας), Παππάς (59' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης, Φλίγκος (72' Πιτταράς).
Θρασύβουλος (Βασίλης Βούζας): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Καλογιάννης (56' Σταυροθανασόπουλος), Σκόνδρας, Γεωργιάδης (62' Κεϊτά), Πάνος, Αγκόλι (35' Σερέπας), Καλαμιώτης.
  

*Εισιτήρια που κόπηκαν 1317

7 σχόλια :

  1. Κυανολευκο πάθος καλησπέρα.θα ήθελα αν μπορείς βέβαια που μάλλον μπορείς να μου απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση.πιστεύεις ότι η νίκη μπορεί να βγει απ'ευθείας στην Α εθνική μετά τα σημερινά
    στημένα αποτελέσματα βάση και του ρεπό που δεν έχει κάνει; Το παιχνίδι ΑΠΟΛΛΩΝ Αθηνών Ασκ ολυμπιακός το είδα στην τηλεόραση όμως φυσικά ήξερα από πριν το αποτέλεσμα.στο 90 ο διαιτητής υποδεικνύει πεναλντι υπέρ του Απόλλωνα και ο παίκτης που το εκτέλεσε φάνηκε για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι με τη στάση που πήρε το σώμα του η μπάλα θα πήγαινε στα περιστέρια όπως και πήγε.μην αναφέρω το παιχνίδι με την ΚΑΛΛΟΝΗ και τις Σέρρες.η ερώτηση μου ειναι κατά πόσο πιστεύεις εσύ μ'όλα αυτα που γίνονται είτε τα αποδέχεσαι είτε όχι, ότι η ομάδα μπορεί να βγει απ'ευθείας.τα μπαράζ τα κλειδωσαμε σιγουρα όμως θέλω την ειλικρινή άποψη σου.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βασιλάκης Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε πιστευω οτι το καλυτερο αποτελεσμα σημερα ητανε το διπλο του ΑΣΚ.
      Το διπλο αυτο αναγκαζει τον Απολλων να χτυπησει το παιχνιδι στο Αγρινιο.
      Επισης διατηρει τον ΑΣΚ σε τροχια απ‘ευθειας ανοδου που σημαινει οτι θα χτυπησει Ηρακλη και Καλλονη.Αν εχανε σιγα μην τα χτυπουσε για να βγαλει εσενα.
      Με λιγα λογια ο ΑΣΚ μπορει να ανεβει μονο αν σε παρει μαζι του

      pepale

      Διαγραφή
    2. Η ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΜΩΣ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΠΑΡΩΘΕΙ"!!!
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ... ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.
      ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ... Ο - Χ - Ι, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ.
      ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

      Διαγραφή
    3. Η μια θεση ειναι της ΝΙΚΑΡΑΣ.

      pepale

      Διαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΚΕΛΑΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΑΔΑ..

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ..

    ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ(5 ΒΑΘ.),ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΕΞΩ(3 ΒΑΘ.),ΨΑΧΝΑ ΜΕΣΑ(2 ΒΑΘ.),ΒΥΖΑΣ ΕΞΩ(3 ΒΑΘ.),ΓΑΖΩΡΟΣ ΕΞΩ ΣΤΟ 94 ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ(2 ΒΑΘ.),ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ(4 ΒΑΘ.),ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΞΩ(2 ΒΑΘ.),ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ(6 ΒΑΘ.),ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΞΩ(3 ΒΑΘ.).. ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ...

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ..

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..ΚΡΑΤΑΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου εγω θα σταθω σε δυο παιχνιδια.Πιερικος και Γιαννιτσα.
      Επισης και ο που... ο Χατζαρας ισως μας στοιχισουυν την απ‘απευθειας ανοδο.Παμε να κερδισουμε τα υπολοιπα παιχνιδια και βλεπουμε που θα ειμαστε στο τελος.Εγω ακομη το πιστευω για απ‘ευθειας.

      pepale

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΚΕΛΕΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ.. Η ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΔΡΑΜΑ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΜΕ 0-4 ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ..ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ..ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΗΤΑΝ..

      ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΑΖΩΡΟ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΧΑΣΑΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ 94 ΚΑΙ 90..

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΚΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΕΣ..

      ΜΑΚΑΡΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ..


      Διαγραφή