Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ερασιτεχνικής για το μπάσκετ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη, με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν και της παρουσίας του τμήματος μπάσκετ στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών.
«Ο Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» έχοντας πλέον ολοκληρώσει μία άκρως διδακτική αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ, θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους εκείνους που συνέβαλαν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στην μαχητική παρουσία της ανδρικής μας ομάδας καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.


Συγκεκριμένα, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους τους συντελεστές της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, δηλαδή την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, για την άριστη συνεργασία και συνεννόηση με τους εκπροσώπους της Νίκης Βόλου. Έπειτα, συγχαίρουμε την Επιτροπή Διαιτησίας και τους «άρχοντες» των αναμετρήσεων, οι οποίοι κατέδειξαν με την ακεραιότητα και την εν γένει συμπεριφορά τους ότι πάνω απ’ όλα αγαπούν, προάγουν και υπηρετούν το πλέον τροπαιοφόρο άθλημα στην χώρα μας. Μολονότι η ομάδα μας υποβιβάστηκε, δεν αισθανθήκαμε ποτέ την παρέμβαση ή την κακοπιστία των διαιτητών που διηύθυναν τις αναμετρήσεις μας με τους αντιπάλους μας. Συγχαίρουμε, επίσης, τους παράγοντες, προπονητές και αθλητές όλων των Συλλόγων που αντιμετωπίσαμε για το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού και φιλοξενίας που επέδειξαν από την αρχή μέχρι και τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Συγχαίρουμε, ασφαλώς, τις ομάδες που επέτυχαν τον προβιβασμό τους στην Α1 και τους ευχόμαστε καλή πορεία στα σαλόνια του Ελληνικού μπάσκετ.
Εν συνεχεία, ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες της περιοχής μας, που βοήθησαν σημαντικά την προσπάθεια του Συλλόγου. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός συνεχίζει να αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό κεφάλαιο και η υποστήριξή του συνιστά - κατά την άποψή μας - μία ιερή πράξη. Με το ίδιο πνεύμα ευχαριστούμε το φίλαθλο κοινό που έδωσε και την ψυχή του για την ευόδωση των στόχων της ομάδας μας. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό, όμως πιστεύουμε ότι η φετινή πορεία της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου κέρδισε τον σεβασμό όλων των φιλάθλων της περιοχής μας.
Τέλος, οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή της ομάδας μας, τον Γιώργο Ζαφειρούδη, και στους παίκτες του, οι οποίοι ακόμα κι όταν κάποιοι άλλοι αποφάσιζαν να αποδυναμώσουν την ομάδα μας, εκείνοι έδειξαν ηρωική αυταπάρνηση και πάλεψαν μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μαζί με αυτούς που αγωνίστηκαν, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μπόγδανο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στον σύλλογό μας για την έκδοση του δελτίου του. Όπως λένε και οι Αμερικανοί, «Thanks for the memories», σας ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις μιας ομολογουμένως πολύ δύσκολης χρονιάς…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου