Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Περίεργη... ανακοίνωση (;;;) της Παναχαϊκής

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή μας έχει συνηθίσει σε περίεργες ανακοινώσεις, όπως αυτή που θίγει  πρόσωπα και υπολήψεις!
Στην σημερινή της ανακοίνωση στοχοποιείται ο Γιώργος Παπαδόπουλος, άνθρωπος της Νίκης...
Και μη χειρότερα δηλαδή... Απολαύστε την:
«1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται σε όλους Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.


 
2. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει πληροφορηθεί το ρόλο που παίζει ένας Γιώργος Παπαδόπουλος στο Βόλο, είναι ενημερωμένοι τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι προπονητές, αλλά και πολύ σύντομα και ο Αθλητικός Εισαγγελέας.

Θέλουμε να δώσουμε μία συμβουλή στον κ. Παπαδόπουλο και σε όποιους ενδιαφέρονται «παιδιά μακριά από τους πιτσιρικάδες της Παναχαϊκής γιατί το θέμα καίει».
3. Πληροφορηθήκαμε δημοσίευμα της ιστορικής και έγκυρης κατά τα άλλα εφημερίδας Πελοπόννησος για την δήθεν αγορά του πακέτου μετοχών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από Ρώσους επενδυτές.
Είμαστε βέβαιοι ότι μέχρι την έναρξη του επομένου πρωταθλήματος συγκεκριμένοι «δημοσιογράφοι» θα εμφανίζουν Ρώσους , Τσετσένους , Γεωργιανούς ,Σαουδάραβες αλλά και μεγάλους επιχειρηματίες τύπου Κονταντούλα ,Μαύρου Πητ και άλλων χρωμάτων και προελεύσεων, αφού ουσιαστικό ρεπορτάζ για την Παναχαϊκή αλλά και για το ποδόσφαιρο με ελάχιστες εξαιρέσεις κανείς δημοσιογράφος στην Πάτρα δεν κάνει.
Η ιδιοκτησία της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να δηλώσει κατηγορηματικά ότι το μόνο τηλεφώνημα που έχει γίνει στο γραφείο του ιδιοκτήτου από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι και τώρα ήταν από τον πρώην Δήμαρχο Φούρα με τα γνωστά οδυνηρά για την ομάδα αποτελέσματα.
Κατόπιν όλων των ως άνω, παρακαλούμε «όλους τις γνωστές και γνωστούς δημοσιογράφους» οι οποίοι κάθε φορά που αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα αρχίζει να κτίζετε και να βρίσκει τον δρόμο της να μην μας αποσυντονίζουν με τέτοιου είδους περιεχομένου δημοσιεύματα και μάλιστα πριν από κρίσιμους αγώνες ,όπως είναι και ο αγώνας της Κυριακής.
«Οι γνωστοί και γνωστές δημοσιογράφοι» να είναι βέβαιοι ότι αν υπάρξει πραγματικό και σοβαρό ενδιαφέρον για το πακέτο μετοχών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα γίνει επίσημη ανακοίνωση ,παρ’ ότι είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιο ενδιαφέρον την σημερινή εποχή είναι αδύνατον αφού τα χρήματα τα οποία απαιτούνται για την αγορά του πακέτου αυτής της Παναχαϊκής είναι πάρα πολλά».


1 σχόλιο :