Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Χαραλαμπίδης: Τρεις νίκες για να παίζει η Νίκη στη Σούπερ Λιγκ

Δηλώσεις στο Sport-FM έκανε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου εξέφρασε την άποψη του πως η πιο σταθερή ομάδα της δεύτερης κατηγορίας είναι ο Απόλλων Σμύρνης, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του πρέπει αν κάνει τριες νίκες μέχρι το φινάλε, έτσι ώστε να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λίγκα.
Αναλυτικά όσα είπε...
...ο προπονητής της Νίκης στον NovaΣΠΟΡ FM Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ήταν το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος θα έχει ανατροπές και πως μέχρι το τέλος θα είμαστε όλοι με τα κομπιουτεράκια και τα τηλέφωνα στα χέρια. Ωστόσο, αυτό είναι καλό για τον κόσμο, αφού έτσι παρακολουθεί ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».
Για τον στόχο που έχει η ομάδα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές: «Θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο στα τρία τελευταία ματς. Αν είμαστε τυχεροί και έρθουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, όπως τα θέλουμε, τότε δεν αποκλείεται να τερματίσουμε στις πρώτες τρεις θέσεις».
Για το τι έφταιξε και η Νίκη Βόλου βρίσκεται στην έκτη θέση της Β' Εθνικής: «Υπήρξε ένα διάστημα στον πρώτο γύρο που η ομάδα δεν μπορούσε να νικήσει. Αυτό στην συνέχεια άλλαξε. Η ομάδα ανάκαμψε τα πήγε καλύτερα στον δεύτερο γύρο κάνοντας μόνο μία ήττα, μέχρι στιγμής».
Για το αν ο πρωτοπόρος Απόλλων Σμύρνης διαθέτει την καλύτερη ομάδα: «Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, όμως σίγουρα είναι η πιο σταθερή. Κατά διαστήματα τόσο η Νίκη Βόλου όσο και ο Εργοτέλης έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Απόλλων Σμύρνης ήταν η πιο σταθερή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου