Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Την Πέμπτη ο Ανδρέας Πάτσης... σφυρίζει και λήγει στον Blue Star fm 105,1

Αυτή την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, ο Ανδρέας Πάτσης, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, θα... σφυρίξει και θα λήξει την εκπομπή του Άκη Μπούκλα "Σφύριξα κι Έληξες", στον Blue Star fm 105,1!
Ο πρόεδρός μας, θα βρεθεί - όπως είχε υποσχεθεί - στο "μπλε" ραδιόφωνο της Μαγνησίας και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα τόσο του Άκη Μπούκλα, όσο και του Κωστή Μάμαλη που θα βρεθεί κι αυτός στο στούντιο του ραδιοφώνου!
Νικιώτες και Νικιώτισες, συντονιστείτε στο...
..."μπλε" ραδιόφωνο της Μαγνησίας, λίγο πριν από την σέντρα των πλέι οφ, ο πρόεδρός μας, "ζωντανά" στην αγαπημένη μας συχνότητα στους 105,1...
Η ομάδα μας βρίσκεται πριν από την μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της, η Α΄ Εθνική μας κλείνει πονηρά το μάτι, μας χαμογελά!!!
Για όλα αυτά και για πολλά άλλα, ο πρόεδρός μας, που ετοιμάζεται κι αυτός με την σειρά του, να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Νίκης, "ζωντανά" αυτή την Πέμπτη στον Blue Star fm 105,1!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου