Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ε.. Ε... Έρχονται από την Ισπανία!!!



Δύο Ισπανοί παιχταράδες έρχονται από στιγμή σε στιγμή στη Νικάρα!!!
Ο ένας είναι μεσοαμυντικός και ο άλλος καθαρόαιμο φορ, παίκτες που μπορούν από μόνοι τους να κάνουν αυτό που όλοι μας λέμε την... διαφορά.
Ο πρόεδρος Ανδρέας Πάτσης έχει βάλει τον πήχη ψηλά και σχεδιάζει με τον καλύτερο τρόπο την νέα ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει και θα μας χαρίσει αυτό που όλοι μας ονειρευόμαστε εδώ και δεκαετίες...

Να τονίσουμε ότι ο Ισπανός μέσος έχει ήδη υπογράψει στην ομάδα μας, το όνομά του είναι γνωστό αλλά θα το ανακοινώσει πρώτα η ΠΑΕ και μετά όλοι οι υπόλοιποι.
Αγωνίζεται σε ομάδα της secunda division και θα αποτελέσει βαρόμετρο στην εικόνα της ομάδας μας.
Ο άλλος Ισπανός είναι φορ, υπάρχει συμφωνία με την ΠΑΕ, αναμένεται να έρθει ως την Τρίτη (16/07), να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Νίκη!
Κοντά και ο Νεμπεγλέρας
Επίσης η Νίκη βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του έμπειρου Κώστα Νεμπεγλέρα, ο οποίος περιμένει πρώτα τς εξελίξεις στην ΑΕΛ και στην συνέχεια θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση της "κυανόλευκης" ΠΑΕ.
Όπως όλα δείχνουν, οι πιθανότητες είναι με το μέρος της Νίκης, χωρίς να θέλουμε να προκαταβάλουμε το παραμικρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου