Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

"Σημαντική πρόκριση"... είπε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Στην πολύ καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου , η οποία της έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στάθηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Αναλυτικά:


Παναγιώτης Τζαναβάρας (προπονητής Νίκης Βόλου): «Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη, επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Είχαμε καλούς αυτοματισμούς και τα παιδιά παρά το γεγονός ότι επικρατούσε αρκετή ζέστη, τα κατάφεραν πολύ καλά. Παρουσιαστήκαμε σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα φιλικά με Καρδίτσα και Πιερικό. Να υπάρχει εμπιστοσύνη. Γνωρίζουμε καλά τη δουλειά μας.
Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ. Ο διαιτητής μας αρνήθηκε ένα καθαρό πέναλτι. Ήταν μια σημαντική πρόκριση για ψυχολογικούς και οικονομικούς λόγους διότι θα αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση στην έδρας μας, έναν αντίπαλο Super League και τα έσοδα θα είναι αρκετά μεγάλα. Έμεινα ευχαριστημένος από κάποια παιδιά τα οποία μπήκαν τελευταία στους ρυθμούς της ομάδας. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βελτιωθούμε περισσότερο και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Προετοιμάζαμε άλλη ομάδα με Γκότοβο και Ανιέτε, αλλά δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Έτσι, αναγκαστήκαμε ν' αλλάξουμε την ομάδα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη σημερινή τους προσπάθεια. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή του συμπαράσταση. Τον περιμένουμε στη συνέχεια και στο Πανθεσσαλικό».

Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Εθνικού Γαζώρου): «Ξέραμε πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, καθώς τον παρακολουθήσαμε και στο φιλικό που έδωσε με την ΑΕΚ και ήρθε με σκοπό την πρόκριση. Εμείς βρεθήκαμε σε πάρα πολύ άσχημη μέρα, πράγμα που δεν το περιμέναμε. Όσο και να θέλουμε να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας για την ζέστη, το ίδιο ίσχυε για τον αντίπαλο. Πέρα από αυτό το πρέσινγκ που είχαμε, θέλαμε μία πιο ήρεμη κατοχή της μπάλας και φυσικά περισσότερες φάσεις. Ο Βόρειος όμιλος περιέχει πολύ δυνατούς αντιπάλους και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει οι νεαροί μας παίκτες να διώξουν το άγχος».

Θ. Παπαδόπουλος (Ποδοσφαιριστής Νίκης Βόλου): «Ήρθαμε να παίξουμε στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου και ξέραμε ότι είναι μια κλασική ομάδα Β΄ Εθνικής. Πιστεύω ότι από την αρχή δείξαμε ότι είχαμε θέληση να πάρουμε το αποτέλεσμα και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Χάσαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, βάλαμε όμως και δεύτερο γκολ, και πιστεύω ότι η νίκη ήρθε δίκαια. Να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήρθε ως εδώ και επειδή η Νίκη Βόλου θέλει να πρωταγωνιστήσει σε όποια γήπεδα πάει, να δώσω την υπόσχεση ότι σε κάθε ματς θα δίνουμε το 100% και θα πηγαίνουμε για την νίκη. Έτσι θα κάνουμε και στην πρεμιέρα με την Δόξα.»

Μ. Χατζηδημητρίου (Ποδοσφαιριστής Εθνικού Γαζώρου): «Ξέραμε ότι η Νίκη Βόλου είναι μια καλή ομάδα και προσπαθήσαμε να πιέσουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μας βγήκε. Δεχτήκαμε δύο γκολ και το πρώτο νομίζω ότι ήταν οφσάιντ. Στο δεύτερο παίξαμε λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο, μπήκε το γκολ αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Η Νίκη Βόλου ανταπεξήλθε στο πρέσινγκ που κάναμε».



1 σχόλιο :

  1. Εν τέλει τι θα γίνει με τα δελτία των δύο παικτών;Θα τους έχουμε από τον ιανουάριο όπως λέει το flnews;Η θα λυθεί το θέμα μέχρι Πέμπτη που είπε o μακριδης στο ράδιο;Που κολλάει το θέμα;Ασχέτως με το ποιος φταίει.Θα χάσουν περί τις 11-12 αγωνιστικές,ούτε καταστροφή είναι όπως φάνηκε χτες,αλλά είναι δύο πολύ σημαντικοί παίχτες ειδικά o γκοτοβος λόγω λειψανδριας στα στόπερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή