Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Μπες στην κλήρωση, κέρδισε και βάλε το σήμα της Νίκης εκεί όπου...χτυπά η καρδιά σου

Ο κ. Ευάγγελος Τσιαλαφούτας στις 6 Οκτωβρίου βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αγόρασε λαχνούς και έκανε δική του τη συλλεκτική φανέλα της Νίκης.

Την Κυριακή στον αγώνα Νίκη Βόλου - Απόλλων 1926, μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός. Η συλλεκτική φανέλα της Νίκης μπορεί να γίνει δική σου μόλις με 2 ευρώ. Αγόρασε λαχνούς που θα βρεις στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου καθώς και στα ειδικά διαμορφωμένα σταντάκια με τα προϊόντα της ΠΑΕ έξω από τις Θύρες του Σταδίου, μπες στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα (20/10) και κέρδισε την αυθεντική, συλλεκτική φανέλα της Νίκης, υπογεγραμμένη από τους φετινούς πρωταγωνιστές. Ντύσου όπως η "κυανόλευκη" ομάδα, μπες στο πνεύμα του νικητή και ακολούθησε παντού την αγαπημένη σου ομάδα, έχοντας το σήμα της Νίκης εκεί όπου...χτυπά η καρδιά σου.

*Αγοράζοντας τρεις διαφορετικούς λαχνούς, από τρεις διαφορετικές κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της Νίκης, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση, για ενα δώρο μεγάλης αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου