Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Π. Τζαναβάρας: "Ήμασταν καλύτεροι"

"Με σοβαρότητα και υπομονή, η ομάδα κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη" τόνισε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Τύρναβο ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Θανάσης Ρεπετσάς λέγοντας πως η Νίκη έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, χαρακτηρίζοντας δίκαιη τη νίκη της ομάδας του. Αναλυτικά:


Παναγιώτης Τζαναβάρας: Σήμερα πετύχαμε τη δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα. Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Απεναντίας είδαμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα με το πρέσινγκ του αντιπάλου. Παρoλαυτά βγάλαμε κάποιες μερικές τελικές προσπάθειες. Απ' οτι μου είπαν μάλιστα, τα δύο γκολ που πετύχαμε στο πρώτο μέρος κακώς ακυρώθηκαν ως οφσαιντ.

Το θετικό είναι πως δεν εκνευριστήκαμε. Είχαμε υπομονή και επιμονή και έτσι καταφέραμε στο δέυτερο ημίχρονο να σκοράρουμε δύο φορές και να πάρουμε σημαντική νίκη. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με συγκέντρωση, δουλειά και σοβαρότητα".

Θανάσης Ρεπετσάς: "Είχαμε πει όλη την εβδομάδα με τον προπονητή μας, οτι έχουμε ένα δύσκολο ματς. Έπρεπε να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα αν θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ αλλά δεν τα καταφέραμε. Μιλήσαμε με τον προπονητή στο ημίχρονο, διορθώσαμε τα λάθη μας και στη συνέχεια ήταν θέμα χρόνου να βάλουμε το γκολ. Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Τα κεφάλια κάτω. Ο στόχος τους πρωταθλητισμού είναι δύσκολος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.



πηγή φώτο-βίντεο: www.fcniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου