Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ισόπαλη η ομάδα Νέων σε φιλικό ματς με τον Άρη

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν οι Νέοι της Νίκης με τον Άρη Μελισσατίκων, σε αγώνα που διεξήχθη χθες 10/10 στο γήπεδο Δημητριάς.

 Σε ένα παιχνίδι που βασίστηκε κυρίως στη δύναμη, οι παίκτες του Παντελή Βαρβέκη, στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ανέβασαν τη απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος ελάχιστες ήταν οι φάσεις που δημιουργήθηκαν στα αντίπαλα καρέ. Από πλευράς Νίκης ο Τσιάκος έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, σε τετ-α-τετ που είχε με τον αντίπαλο πορτιέρο ενώ τα Μελισσάτικα είχαν δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52' ο Άρης Μελισσατίκων, άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι , όμως οι "κυανόλευκοι" κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, με εκπληκτικό γκολ, τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση, του Γεωργατζή. Στο 72' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Πέντε λεπτά αργότερα, σε μια αδράνεια της αμυντικής γραμμής της Νίκης, τα Μελισσάτικα σκόραραν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Με τη συμπλήρωση του 90λέπτου ο Τσιάκος αστόχησε σε νέο τετ-α-τετ.

Το παρόν στο γήπεδο Δημητριάς έδωσανπολλοί γονείς, ο γενικός αρχηγός Απόστολος Κουφογεώργος καθώς και ο τεχνικός διυθυντής της ΠΑΕ Σέρτζιαν Τσέροβιτς.

Σύνθεση Νίκης: Δημητρίεβιτς, Στατήρας (50' Γιαννούλας), Αγγελής (48' Σοάρες), Ράπτης, Σπυριδάκης (82' Κελεσίδης), Μέτσε, Πέτσης (45'Σεραφίδης, 65' Παπάζογλου), Γεωργατζής, Συφνιώτης (40' Μπλούχος), Τσιάκος, Σεραφίδης, (40' Ντενις).

*Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τη διοίκηση του Άρη Μελισσατίκων για την άψογη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου