Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

1η νίκη για τις ακαδημίες της ΠΑΕ σε φιλικό αγώνα

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι του τμήματος Κ-15 των Ακαδημιών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Οι νεαροί αθλητές της Νίκης επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας του Σαρακηνού με...
3-0. Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή (17/11) στο γήπεδο του Σαρακηνού, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί και που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών.

Όλα τα τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Για τη Νίκη σκόραραν οι Γιάννης Κουτσούκης και ο Αποστόλης Κουτσαρνάκης που σημείωσε δύο γκολ.

Οι μικροί αθλητές της Νίκης αν και είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, κάτι που φανερώνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Νίκο Χονδροδίνη και τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών Κώστα Κεχαγιά. Εκτός από το ταλέντο και την τεχνική κατάρτιση που σίγουρα αποτελούν την πρώτη ύλη για την μελλοντική τους εξέλιξη τους, οι μικροί αθλητές με τη βοήθεια των προπονητών τους, αναπτύσσουν και την προσωπικότητά τους, ώστε μελλοντικά να εξελιχθούν σε άριστους επαγγελματίες.

1ο ημίχρονο: Καψάλας, Αναστασόπουλος, Χονδροδίνης, Κουκουτής, Δώσας, Κουτσαρνάκης, Κουτσούκης, Καραλευτέρης, Λεφάκης Π., Βασιλείου Γ., Ρωμανός.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λεφάκης Στ., Αλεξάνογλου, Κατσαρός, Στύλας.


Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τον Σαρακηνό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Σαρακηνού και ιδιαιτέρως τον προπονητή των Ακαδημιών του Σαρακηνού κ. Διαμαντάρα Σπύρο, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στους νεαρούς αθλητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου