Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

5άστερο το... μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι!!!

Νικάρα... 5 "αστέρων" στο Πανθεσσαλικό, έκανε πλάκα στην Ζάκυνθο, που έμοιαζε με τον "ξεχασμένο" στο νησί λοχαγό Κορέλι και το μαντολίνο του!

Οι "κυανόλευκοι" ασταμάτητοι, μπήκαν δαιμονισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και "καθάρισαν" νωρίς - νωρίς το παιχνίδι, αφού μόλις στο 9' το σκορ ήταν ήδη στο 2-0!



Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην τελική έκβαση του σκορ και όχι στον τελικό νικητή, αφού τα πάντα είχαν κριθεί...

Η Νίκη είναι αλήθεια ότι πάτησε "φρένο" στο υπόλοιπο διάστημα του α΄μέρους και κάπου το παιχνίδι έγινε μάλλον βαρετό.

Στο β΄μερος όμως η Νίκη βγήκε ορεξάτη και αποφασισμένη να προσφέρει γκολ και θέαμα στον υπέροχο κόσμο της.

Αυτό έκανε και το σκορ έφτασε έτσι απλά στο... 5-0!!!

Το έχουμε γράψει, το έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές: Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για μεγάλα πράγματα και δεν μπορεί να την σταματήσει τίποτα και κανένας...

Η πανδαισία του ποδοσφαιρικού θεάματος και των γκολ, ξεκίνησε μόλις στο 2΄ του αγώνα, με σκόρερ τον Θοδωρή Παπαδόπουλο, όταν από θέση μέσα αριστερά και από πλάγια πλευρά, νίκησε τον Ιταλό γκολκίπερ της Ζακύνθου ανοίγοντας το σκορ.

Ποιο μπροστά η Νίκη είχε προειδοποιήσει με τον Ανιέτε, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που στο 9΄ έγραψε με έναν "κεραυνό" το 2-0.

Στο 66΄ ο Γέσιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο προωθημένο Βαγγέλης Γκόντοβος πέτυχε το 3-0.

Η Νίκη ήταν πραγματική καταιγίδα και στο 75΄ ήταν η σειρά του Χρήστου Τζιώρα να σκοράρει, προ... κενής εστίας όμως αφού είχε φροντίσει γι΄ αυτό ο Ανιέτε.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 84΄ ο Θωμάς Τσίτας, με πανομοιότυπο τρόπο: Ο Ανιέτε έδωσε το μισό γκολ στον Τσίτα και αυτός πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα με την ομάδα του!

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Γκότοβος, Γιώτας, Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Μπακάλης, Αναστασόπουλος (63' Σεϊμάν), Μανουσάκης, Ανιέτε, Τζιώρας (77' Τσίτας), Γιέσιτς (73' Χαρτσιάς).

Ζάκυνθος: Οντο, Τσερκετάνι, Νομικός (17' λ.τρ. Μπίρης), Φωτιάς, Νικολόπουλος (44' Κυριακίδης), Οικονόμου, Γιώρης, Πετράκος, Τορεζάνι, Οττα, Σολφερίνο (60' Κουνσόλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου