Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πάλι "απαγορευτικό" από την αστυνομία...

Τελικά στην Ελλάδα και στην... πόλη μας, θα πρέπει να επιλέξουμε αν θέλουμε να κάνουμε βήματα μπροστά ή πίσω στο ποδόσφαιρο...
Το ποδόσφαιρο που έχει ανάγκη από δυνατές ομάδες και οι ομάδες από τον κόσμο, σίγουρα δεν βαδίζει μπροστά με τέτοιου είδους αποκλεισμούς οπαδών!

Για άλλη μία φορά, δίχως λόγο και αιτία η ΑΔ Μαγνησίας, απέρριψε το αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής για οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του την Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό, αποφασίζοντας να κλείσει κατά την διάρκεια του αγώνα της Νίκης με τον Ηρακλή το βόρειο πέταλο!
Και φυσικά είναι απορίας άξιο γιατί να γίνονται οι συσκέψεις αυτές για τα περιβόητα "μέτρα ασφαλείας", από την στιγμή που η αστυνομία αποφασίζει και ...διατάζει.
Να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να φιλοξενήσει τους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι σαφώς και θα έρθουν στο Πανθεσσαλικό, μεμονωμένα όμως, όπως και οι φίλοι του Απόλλωνα της Καλαμαριάς.


1 σχόλιο :

  1. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ - ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή