Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Φόβος τρόμος...


Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε αδέρφια!

Οι Κυριακές μας φέτος θα είναι πολύ όμορφες και πολύ ωραίες. 
Κανείς δεν πρόκειται να μας τις χαλάσει και γενικά να μας... χαλάσει τη δίψα και τον πόθο μας για τη Super League!!!

Η ομάδα σπέρνει φόβο και τρόμο στα "κόκκινα πτηνά" της πόλης και όχι μόνο.
Μοιράζει... πόνο σε όλους αυτούς που θέλουν και θέλανε, όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα μας μικρή. Είτε ήταν "κόκκινοι" είτε ήταν "μπλε". 
Περισσότερο όμως χαίρομε για τον πόνο που μοιράζει στους "μπλε", που σιγά -  σιγά αρχίζουν και εξαφανίζονται στις "τρύπες" τους. 
Που να πάνε άλλωστε αφού πλέον ο κόσμος τους έχει μάθει και τους έχει αποβάλει από την ομάδα!!!
Τώρα είναι όμως που πρέπει να δυναμώσει ο κόσμος και να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο. 
Τώρα είναι που πρέπει να γιγαντωθεί και να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ομάδα. 
Στο παιχνίδι με τον Γάζωρο, το γήπεδο πρέπει να έχει 5000 κόσμο μέσα το λιγότερο και ένα πυρήνα οπαδικό που να βράζει. 
Όπως οι παίκτες μας δίνουν μεγάλη χαρά κάθε Κυριακή με τις εμφανίσεις τους και η διοίκηση φροντίζει για όλους και για όλα, έτσι και εμείς πρέπει να στηρίξουμε ακόμα περισσότερο και να σπρώξουμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. 
Η ιστορία της ομάδας δεν είναι μόνο το Κρυεκούκι και το μπαράζ στη Λεωφόρο... Ας γράψουμε όλοι μαζί τη σύγχρονη ιστορία της Νίκης Βόλου ανεβάζοντας την στην Super League! 
Ας γεμίσουμε το γήπεδο και με τις φωνές μας να στείλουμε μαζί με την ομάδα ακόμα ένα μήνυμα φόβου και τρόμου!

υ.γ. "καμένα βιβλία, 2 αφμ, στημένα παιχνίδια κάντε τουμπεκί" Αυτό σας ταιριάζει γάντι. 
Να μιλάτε εσείς για στημένα; 
Εσείς "τρολάρατε" τον εαυτό σας ρε τσακάλια... Μιλάτε εσείς για 2 αφμ; 
Να τα πάρουμε κατά σειρά; Εθνικός Βόλου, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, Δόξα Δράμας, Ίωνας, Άρτεμης, Θεσσαλικός, Βόλος 2004 και συνεχίζεται! 
Στημένα παιχνίδια... Τι να πεις εδώ. 
Άντε σας έδωσα και αξία σήμερα με μια παράγραφο 5 σειρών.

2 σχόλια :

  1. Ρε θα έχουμε τα γατάκια μαζι μας souper league το εχετε κααλάβει?καλύτερα το γαυρο βόλου για να εχουμε και λιγο ένταση παρα ανυπαρκτα χωριά!Στόχος μεγάλος επίσης ειναι να περασουμε τον απολλων στο κυπελλο και να παμε σε φιεστα με 10.000 οπαδους μας με τη δικέφαλη κότα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τολμάνε και βγάζουν γλώσσα για θέματα ''καθαρότητας'' οι ποιοί?οι πουθενάδες,οι μεταλλαγμένοι,η ντροπή της πόλης που κατάφερε να εξαγοράσει το αφμ της κασσάνδρας,που χωρίστηκε σε ασκ β' εθνικής και ολυμπιακό,που έπαιζε με έδρα το καλοχώρι,που ξεπούλησε τον ερασιτέχνη της στη δόξα δράμας,που παρακαλούσε τους τοπικούς ''ξυπόλυτους άρχοντες'' να μεσολαβήσουν στο υπουργείο εμπορίου,που το ίδιο το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο την ξέρασε αλλά επέστρεψε χάρη στο γλύψιμο και στό στήσιμο κώλου στον Ακατανόμαστο α.μ.??ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΟΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΕΡΑΤΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ-ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΚΛΑΝΟΥΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ(ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ)..Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ,ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚ#$5!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή