Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ηττήθηκαν στην Κέρκυρα οι Νέοι της Νίκης Βόλου

Την ήττα με 3-1 γνώρισε χθες (17/11) στην Κέρκυρα, η ομάδα Νέων της Νίκης, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Οι “κυανόλευκοι” δεν ξεκίνησαν καλά, με αποτέλεσμα να δεχθούν γκολ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένα φάουλ του Μέτσε στο ημίωρο, δεν ήταν ικανό να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Παντελή Βαρβέκη, μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει με εκπληκτικό δυνατό σουτ του Μέτσε. Οι “κυανόλευκοι” μάλιστα έχασαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Γιαννουλάς αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι Κερκυραίοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 70' ενώ στο 77' έγραψαν το τελικό 3-1.

Η σύνθεση της Νίκης

Δημητρίεβιτς, Στατήρας, Σουάρες, Σπυριδάκης, Ράπτης, Γιαννουλάς, Σιφνιώτης, Μέτσε, Παπάζογλου (81' Λαρίσης), Πέτσης (84' Κελεσίδης Χρ.), Μπλούχος.


*Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ Κέρκυρας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στο γεγονός οτι μετά το παιχνίδι, οι ιθύνοντες της Κέρκυρας μετέφεραν την αποστολή της Νίκης στο ΕΑΚΚ, όπου οι ποδοσφαιριστές μας παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Αιγινιακό, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου