Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Μα δεν καταγγέλλει η ΠΑΕ ρε παιδιά...

Από τα ξημερώματα της Τρίτης και μόλις τελείωσε η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" του Σκάι, όλος ο "καλός" ο κόσμος έχει ξεκινήσει μία παραφιλολογία σχετικά με την... τύχη της Νίκης!
"Κινδυνεύει η Νίκη με υποβιβασμό, αυτό λέει το άρθρο 21..." είπαν, ενώ κάποιοι άλλοι απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία της "κυανόλευκης" ΠΑΕ.
Γενικά υπάρχει μία τάση κατά της Νίκης από τα γνωστά "κόκκινα" ΜΜΕ, τα οποία ψάχνουν τον γνωστό "φίλαθλο" να γνωμοδοτήσει, να καταδικάσει ή να αθωώσει και άλλα τέτοια "ωραία"...

Ο κόσμος της Νίκης δεν πρέπει να ανησυχεί, δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ανησυχεί, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι η ΠΑΕ και κάποιος αξιωματούχος της, αυτός που καταγγέλλει αυτή την περιβόητη υπόθεση του "όβερ" του "Καυτανζογλείου"!
Δεν καταγγέλλει η ΠΑΕ, δεν ανακίνησε κανένα θέμα η ΠΑΕ...
Ποδοσφαιριστής το κατήγγειλε στον τότε γενικό αρχηγό και αυτός κατέθεσε ό,τι ο ποδοσφαιριστής του είπε, στον εισαγγελέα!
Τόσο απλά...
Και κάτι για το άρθρο 21: Από την στιγμή που δεν εμπλέκεται αξιωματούχος της ΠΑΕ, δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για την ΠΑΕ.
Έτσι για να τα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...
Πάμε τώρα στο πως αντιμετωπίζει αυτή την ιστορία η ΠΑΕ, ο πρόεδρός της.
Τι είπε ο κ. Πάτσης; Ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση και αναλόγως θα κινηθεί...
Παίκτης άνοιξε τον χορό, αυτός και θα λογοδοτήσει.
Και βέβαια το θέμα αυτό αφορά τον πρόεδρο, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε: "Επειδή όλα έγιναν στην δικιά μου καμπούρα, θα είμαι ευτυχείς αν θα μπορέσω να δώσω φως στην υπόθεση...".
Πρώτος απ΄ όλους θέλει ο Ανδρέας Πάτσης να δώσει φως στην υπόθεση, πρώτη η Νίκη θέλει την διαλεύκανση, πρώτη η Νίκη ζητά την περιβόητη εξυγίανση του ποδοσφαίρου, το οποίο - κακά τα ψέματα - το ταλαιπωρούν πάρα πολλές υποθέσεις με αμέτρητα "όβερ", ατελείωτα "άντερ", άλλα τόσα "ημίχρονα - τελικά" και πάμπολλα "κουμπωμένα" ματς!!!
Είναι ψέματα όλα αυτά;
Πρώτη η Νίκη λοιπόν και ο πρόεδρός της, θέλουν την εξυγίανση...
Πάμε τώρα και στην ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, των Πορτουλίδη, Κυριάκου και Κοντοδήμου.
Και οι τρεις υπέπεσαν σε... φάουλ.
Τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, ότι όλα αυτά "σκηνοθετήθηκαν" γιατί η ΠΑΕ χρωστά χρήματα στους Κοντοδήμο και Πορτουλίδη και αρνείται να τους τα δώσει. Σοβαρά;;;
Τότε γιατί "υπογράφει" και ο Κυριάκος; Η ΠΑΕ δεν του χρωστά το παραμικρό!
Όσο για τον Κοντοδήμο, γιατί δεν έχει προσφύγει κατά της ΠΑΕ;
Και επιτέλους, πόσα χρωστά η ΠΑΕ στον Πορτουλίδη; Τόσο μεγάλο είναι το ποσό, που η ΠΑΕ θα "στήσει" ένα τέτοιο σενάριο;
Ο Ανδρέας Πάτσης έχει πληρώσει παίκτες και... παίκτες. Κανείς δεν τους έβγαλε όλους "πουλημένους" ή "στημένους" για να μην τους πληρώσει η ΠΑΕ!
Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της και όλα θα γίνουν γνωστά...
Ο ίδιος ο πρόεδρος περιμένει τα... αποτελέσματα!
Τονίζουμε και πάλι, ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή στην καταγγελία.
Πρώην παίκτης της, είναι αυτός που έβγαλε το θέμα στην επιφάνεια και η ΠΑΕ περιμένει τις εξελίξεις...
Όπως βέβαια και ο κόσμος της ομάδας μας, που έκανε "ήρωες" κάποιους ανθρώπους, που μακάρι να αποδειχθεί ότι δεν τον πρόδωσαν! Μακάρι...
Αν αποδειχθεί όμως το αντίθετο, τότε... "μαύρο φίδι που τους έφαγε" που λέει και ο λαός μας, γιατί πολύ απλά κανένας πλέον δεν μπορεί να παίξει με την Νίκη, τον κόσμο της και την ιστορία της!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

2 σχόλια :

  1. μπραβο!!!!!
    οσο για τους κοκκινους δημοσιογραφους σημερα πανικοβληθηκαν κ αυτο αποδειχθηκε στην εκπομπη του μπλου σταρ την απογευματινη που ο κοσμος κ ο συγκεκριμενος αθλητικος παραγωγος τους απαντησαν με αποδειξεις κ οχι με σεναριολογιες επισημονικης φαντασιας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά με ενδιαφέρει πρώρα οι συμπεριφορά του κόσμου της ΝΙΚΗΣ, μετά της π.α.ε και μετά τον αντιπάλων μας...

    Καταρχάς μέχρι την ΔΙΚΗ της Δευτέρας το βράδυ δε ξέραμε ονόματα ποδοσφαιριστών, αλλά ότι ίσως πρώην ποδοσφαιριστές μας να εμπλέκονται σε υπόθεση με "στημένο" ματς. Σωστά;;

    Στο ματς όμως με τον Ηρακλή πολύς κόσμος - συγκριτικά με τον υπόλοιπο κόσμο μιλάμε για μια μηδαμινή μειοψηφία - έκραζα τον Κυριάκο. Με πιο σκεπτικό; Ξέραν κάτι απο πριν; Τι και πως το έμαθαν αυτοί κι εμείς οι υπόλοιποι ζούμε στο σκοτάδι;

    Επίσης στο ίδιο ματς ο Πουρτουλίδης αποθεώθηκε την στιγμή της αλλαγής του. Λίγες ώρες μετά το όνομα του Πουρτουλίδη αναφέρθηκε στην εκπομπή της ΔΙΚΗΣ.

    Νομίζω οτι εμείς οι οπαδοί θα πρέπει να ακούμε τα πάντα (είτε προέρχονται απ την π.α.ε., είτε απ τα ραδιόφωνα, είτε απ τα καφενεία) αλλά μετά να τα περνάμε από το δικό μας οπαδικό φίλτρο. Γιατί ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ αγαπάμε σε τέτοιο βαθμό την ομάδα. Γιατί στο τέλος θα μείνουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή