Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σε θέση άμυνας οι... "διεθνείς"!!!

Κοίτα με να σε ...κοιτώ!!!
Σε θέση... άμυνας οι πρώην "διεθνείς" πρώην παίκτες της Νίκης Βόλου, προσέλαβαν τον Αλέξη Κούγια δικηγόρο και τα όργανα άρχισαν!

Κυριάκος, Σκούφαλης, Κοντοδήμος και Ποτρουλίδης κατά Πάτση...



Μάλιστα, λογικό φαίνεται, αν σκεφτεί κανείς τις τελευταίες εξελίξεις με τις γνωστές καταγγελίες επίσης πρώην παίκτη της ομάδας μας, σχετικά με το περσινό ματς στο "Καυτανζόγλειο" ανάμεσα στον Ηρακλή και την Νίκη, στο αλησμόνητο αυτό 4-0!

Μόλις βγήκε στο φως της δημοσιότητας η "αμαρτωλή" αυτή υπόθεση, οι τέσσερις αυτοί παίκτες αντέδρασαν κατά αυτόν τον τρόπο, μηνύοντας τον Ανδρέα Πάτση για εκβιασμό και εξαπάτηση (;;;).

Το "Κυανόλευκο Πάθος" έχει μία εύλογη ερώτηση: Τόσο καιρό τι έκαναν όλοι αυτοί;

Αν δεν γινόταν αυτές οι καταγγελίες για το 4-0, θα έκαναν αυτή την ενέργεια;

Ας δούμε τι ανακοίνωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια, με τα συμπεράσματα να είναι αποκλειστικά δικά σας:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική υπεράσπιση των πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών Μανώλη Σκούφαλη, Τάσου Κυριάκου, Κοντοδήμου Δημητρίου και Πουρτουλίδη Νικολάου σε δύο υποθέσεις:

Η πρώτη αφορά σε κατάθεση μήνυσης σε βάρος του Ανδρέα Πάτση, Δικηγόρου Αθηνών και αγνώστων κακοποιών, οι οποίοι κατά τους εντολείς μας, τον μεν Μανώλη Σκούφαλη, τον εκβίασαν και τον εξαπάτησαν, με σκοπό ν’ αναγκαστεί να λύσει το επαγγελματικό του συμβόλαιο και να μην εισπράξει τα οφειλόμενα σ’ εκείνον ποσά, ύψους 50.000, τον δε Τάσο Κυριάκο, τον εκβίασαν και του προκάλεσαν διακεκριμένη φθορά στο αυτοκίνητο του με νιτρικό οξύ, με σκοπό να αναγκαστεί και εκείνος να λύσει το επαγγελματικό του συμβόλαιο και να μην εισπράξει τα οφειλόμενα σ’ εκείνον ποσά, ύψους 60.000.

Όσο δε αφορά τους ποδοσφαιριστές Νικόλαο Πουρτουλίδη και Δημήτριο Κοντοδήμο, έχουμε αναλάβει την νομική τους εκπροσώπηση για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους, ύψους 14.500 για τον πρώτο και 15.000 για τον δεύτερο.

Η δεύτερη υπόθεση, την οποία ανέλαβε το δικηγορικό μας γραφείο, είναι ιδιαιτέρως σοβαρή και η εντολή που έχουμε λάβει, είναι να στραφούμε κατά παντός υπευθύνου (κατά του Ανδρέα Πάτση, ως ηθικού αυτουργού και κατά προσώπου το οποίο γεννήθηκε και έζησε στην Πάτρα, μέχρι τον Μάρτιο του 2009, με ονοματεπώνυμο Τάλαγκας Γεώργιος, αλλά εμφανίστηκε την Δευτέρα στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Σκάϊ», με όνομα Γεώργιος Παπαδόπουλος και με την ιδιότητα του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Νίκη Βόλου), οι οποίοι κατά τους εντολείς μας, Τάσο Κυριάκο, Δημήτριο Κοντοδήμο και Νικόλαο Πουρτουλίδη διέπραξαν σε βάρος τους, τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμησης.

Η εντολή την οποία έχουμε λάβει από τους εντολείς μας είναι εκτός της υποβολής μηνύσεως στο συγκεκριμένο πρόσωπο, να στραφούμε και σε βάρος του Ανδρέα Πάτση με αναφορά ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ λόγω της ιδιότητας τους ως δικηγόρος, αφού αυτός είναι εκείνος, που κατά τους εντολείς μας «ενορχήστρωσε» όλη αυτή την συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος τους, με σκοπό να αποφύγει την καταβολή των οφειλόμενων σε εκείνων ποσών που ανέρχονται στις 139.500».

Φουλ... άμυνα από τους διεθνείς λοιπόν!!!

4 σχόλια :

  1. Ποιος ειναι διεθνης ρε???????
    Ο Σκουφαλης και ο Κυριακος απο την στιμγη που υπογραψανε οτι δεν εχουνε καμια απαιτηση απο την ΠΑΕ για να λυθει το συμβολαιο τους , το μονο που μπορουνε να κερδισουνε ειναι ενα ματσο αρχιδια

    pepale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικη ενοπλων μαλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν,να τα πούμε ξεκάθαρα και ως έχουν.Όταν οι παίχτες καταγγέλλουν πράγματα που ΔΕΝ μπορούν να αποδείξουν και τα οποία έκαναν γαργάρα τόσο καιρό τότε ξέρουν ότι υπάρχουν αποδείξεις για το οβερ ικανές να τους κόψουν τη μπάλα.
    Η ουσία είναι ότι o πατσης πιάστηκε κότσος πολλάκις πέρυσι και θα ήθελε αποδείξεις π.χ. για την ήττα στο βύζαντα την καλλιθέα το θρασύβουλο.Δεν έχει αλλά καθώς φαίνεται φρόντισε να βρει για κάποιο αδιάφορο ματς,αυτό το τελευταίο.Αφού οι παίκτες του την έκαναν στα κρίσιμα ματς ε δε θα του την έκαναν στο φιλικό;Λογικό ήταν οπότε τους περίμενε στη γωνία.
    Ανοιχτή μετωπική πατση-κλίκας η οποία πιθανότατα θα κοστίσει μια τριαντάρα στον πρόεδρο για κοντοδημο,πορτουλιδη τα οποία αργά η γρήγορα θα πλήρωνε και η οποία πιθανότατα θα κοστίσει πολύ περισσότερα στους παίκτες οι οποίοι προφανώς την έχουν χεσμένη τη φωλιά και οι οποίοι παρέα με τον παρορμητικό αλέξη έβαλαν ένα ωραιότατο αυτογκόλ (σαν κι αυτό του κοντοδημου στο γαζωρο) καταγγέλλοντας εκβιασμούς και φθορές.
    Όλα αυτά με την ομάδα να είναι 100% στην απ έξω και να συνεχίζει απερίσπαστη την επίδειξη ανωτερότητας και την πορεία προς την σούπερ λιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aρχισε η λασπη και η μονομερης ενημερωση απο τα "αντικειμενικα" μεγαλα σαιτ..

    "Αν δεν λύσεις το συμβόλαιο δεν φευγεις ζωντανός" τιτλος σε γνωστο σαιτ..ενω μεσα στην ιδια καταγγελια του Σκουφαλη λεει <<"αν δεν λυσεις συναινετικα το συμβολαιο δεν φευγεις απο δω">>...κοιταξτε πως τα παραποιουν και τα κανουν ποιο δραματικα για παραπανω κλικ και δημιουργεια εντυπωσεων.

    Και φυσικα πληροφορηση μονο απο τη μια πλευρα..Την απαντηση του Πατση οτι θα κανει αγωγη στον παιχτη για να τα αποδειξη ολα αυτα πουθενα..

    Επισης δικηγορος των καταγγελωντων ποιος αλλος ο γνωστος ποινικολογος που ειχε βαλει μπραβους (και για εδω υπαρχουν βιντεο και οχι λογια του αερα) να χτυπησουν τους φιλαθλους της ομαδας του και να χτυπησουν δημοσιογραφο.Ιδου http://www.youtube.com/watch?v=2wpkTrRLE_M και http://www.youtube.com/watch?v=Royx6mIRRlE

    Εγω θελω να περιμενω να δω τι θα αποφασεισουν τα δικαστηρια και να κρινω αλλα η υποκρισια τους δεν εχει ορια..τα σκανδαλα ολων εκει της Αθηνας που εχουν καταστρεψει τον αθλητισμο τοσα χρονια τα κανουν γαργαρες ..και καλα θα κανει ο Πατσης αν δεν αποδειχτει κατι στο δικαστηριο περα απο τους συγκεκριμενους παιχτες να κανει αγωγη και μηνυση και στα συγκεκριμενα μμε για δυσφημηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή