Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

STOP της αστυνομίας στους οπαδούς μας!!!

Την ύστατη στιγμή η Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης έδωσε STOP στις οργανωμένες εκδρομές των οπαδών μας, για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πιερικό!

Η Αστυνομία της Κατερίνης, αδυνατεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της συνάντησης με οπαδούς της Νίκης, γι΄ αυτό και απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνησή τους...
Μάλιστα θα υπάρξει θέμα και με τους μεμονωμένους οπαδούς μας που θα επιχειρήσουν να ταξιδέψουν στην πόλη της Πιερίας, αφού υπάρχει εντολή να γυρίζουν πίσω στον Βόλο!
Γι΄ αυτό, οι οπαδοί μας που μοιραία θα μεταβούν στην Κατερίνη με δικά τους οχήματα, καλά θα κάνουν να προσέξουν με τα διακριτικά της αμάδας μας, τα οποία ας τα βγάλουν μόνο μέσα στο γήπεδο - αφού μπουν μέσα σ΄ αυτό - και φυσικά στο ταξίδι της επιστροφής, που πρέπει και θα είναι χαρούμενο!

2 σχόλια :

  1. Aνικανη αστυνομια..οι πιερικοι πανω απο 300 δεν ειναι ολοι και ολοι. και στο αιγινιο οι καρδιτσιωτες πανω απο 3 ταξι δεν προκειτε να ειναι..ποσο ανικανοι δηλαδη μπορει να ειναι για να βγαλουν απαγορευτικη αποφαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εντολη του κουμπαρου.....του θειου τζον απ το αμερικα.......αλλα εμεις θα ειμαστε εκει οπως παντα χαχαχα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή