Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί ;

Πήρε ανάσα ο Πιερικός, 2-1 τη Νίκη Βόλου | onsports.grΠικρή ήττα με μία κάκιστη εμφάνιση γνώρισε σήμερα η Νίκη στην Κατερίνη από τον χειρότερο Πιερικό της τελευταίας 10ετίας με σκορ 2-1, έχοντας μάλιστα οι γηπεδούχοι και τρία (!!!) δοκάρια.
Ο Πιερικός που με 4 τέρματα στο ενεργητικό του είχε την χειρότερη επίθεση, σήμερα πέτυχε όλα όσα δεν είχε πετύχει στα προηγούμενα 9 παιχνίδια...

Και όλα αυτά απέναντι στο "φάντασμα" της Νίκης, που έχει να διαμαρτύρεται φυσικά για την αδικαιολόγητη αποβολή του Ισαάκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μία φάση που ο Ισπανός επιθετικός έμπαινε μέσα στην περιοχή του Πιερικού πιεζόμενος από δύο αμυντικούς του, βρέθηκε στο χορτάρι χωρίς να διαμαρτυρηθεί (... έτσι κι αλλιώς δεν πρόλαβε) και ο διαιτητής Παπαδόπουλος έβγαλε από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη με αποτέλεσμα η Νίκη να μείνει με παίκτη λιγότερο στα καλά καθούμενα...
Η άδικη αποβολή αυτή, επηρέασε την εικόνα της Νίκης, η οποία αποσυντονίστηκε, εκνευρίστηκε και έγινε εύκολη λεία για τους γηπεδούχους.
Η αρχή της αναμέτρησης πάντως προδίκαζε μία άνετη επικράτηση της Νίκης, που μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο ξεκίνημα.
Ως το 10΄ λεπτό όμως όλα αυτά, αφού από εκεί και πέρα οι "κυανόλευκοι" ξεκίνησαν πάλι την υπερφλιαρία τους, όπως και τα (...καθιερωμένα) αβίαστα λάθη τους σε όλες τις γραμμές!
Μάλιστα ένα τέτοιο λάθος σε απομάκρυνση της μπάλας από τον Ρεπετσά στο 21΄ λεπτό, λίγο έλειψε να το πληρώσει αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της, όμως ο σκόρερ του Πιερικού είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του για να γίνει κάτοχος της μπάλας.
Η Νίκη στο 33΄ έχασε μία σπάνια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γέσιτς από δεξιά έβγαλε την σέντρα και ο αμαρκάριστος Ανιέτε από το σημείο του πέναλτι σούταρε ψηλά στον... ουρανό!
Στο 37΄ η Νίκη έμεινε με παίκτη λιγότερο και με την έναρξη του β΄ μέρους, ξεκίνησε και ο "εφιάλτης" για την ομάδα μας.
Στο 49΄ η επόπτης Τσαγγάρη ανακαλύπτει φάουλ υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο εκτελείται και στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
Ο διαιτητής Παπαδόπουλος διατάζει επανάληψη του φάουλ, αφού δεν είχε σφυρίξει για να εκτελεστεί αυτό δείχνοντας μάλιστα και την κίτρινη στον Ιορδανίδη...
Το φάουλ εκτελείται και πάλι, η άμυνα της Νίκης τα έχασε και ο Ελευθεριάδης μόνος με το τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τον Πιερικό.
Για τον Πιερικό που ανά πάσα ώρα και στιγμή, προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τον πανικό και τον εκνευρισμό της Νίκης...
Στο 71΄ ο Αποστολίδης μάλιστα είχε δοκάρι για τον Πιερικό, που στο 78΄ έκανε το 2-0 με τον Αθανασίου, που πήρε το "ριμπάουντ" από σουτ στο δοκάρι που είχε συμπαίκτης του!
Το ματς είχε οριστικά κριθεί, μάλιστα στο 84΄ οι γηπεδούχοι είχαν και τρίτο δοκάρι...
Η Νίκη πελαγοδρομούσε κι έπαιζε με την "φωτιά", αφού κινδύνευε με περισσότερα τέρματα.
Τσίτας και Μπιτσάκος που μπήκαν στο παιχνίδι δεν κατάφεραν το παραμικρό, σε μία πραγματικά πολύ κακή ημέρα για την ομάδα μας.
Τελικά η Νίκη σκόραρε στο90΄ με τον Τζιώρα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γέσιτς.
Στον λίγο χρόνο που απέμενε, ο Γέσιτς τον εξάντλησε παίζοντας ...ξύλο με τους αντιπάλους του.
Και κάπου εκεί το "θρίλερ" της Κατερίνης τελείωσε, με ένα μεγάλο ερωτηματικό: Γιατί;;;
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πιερικός (Ν. Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Ελευθεριάδης, Καθάριος (72' Κέρι), Ιορδανίδης, Μανίκας(89' Ιορδανίδης), Νικολίτσης, Καρτσαμπάς, Αθανασίου και Ίτσιος (66' Σερέτης)
Νίκη Βόλου (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος(81' Μπιτσάκος), Παπαδόπουλος, Σεϊμάν, Ακασού(57' Τσίτας), Ισαάκ, Ανιέτε, Γέσιτς και Τζιώρας
Διαιτητές:
Διαιτητής: Παπαδόπουλος Ιωάννης
Βοηθοί: Νατσιόπουλος Δημήτρη, Τσάγγαρη Νεκταρία
Κίτρινες: Ιορδανίδης, Νικολίτσης, - Ισαάκ, Γέσιτς
Κόκκινες: Ισαάκ (2η κίτρινη)



3 σχόλια :

  1. copy paste η φετινη χρονια με την περσινη...η σημερινη ηττα θυμηζει πολυ την περσινη απ τον ουραγο τοτε βυζαντα μεγαρων, με κατεβασμενα τα χερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ομαδα ειναι η του υψους που θα κερδιζει ανετα και μερικες φορες με 4 και 5 γκολ η του βαθους που θα δυσκολευετε να κανει εστω και μια τελικη και θα "παραδιδετε" με κατω τα χερια οπως πχ με κερκυρα,με πανθρακικο στο πρωτο ημιχρονο,με γαζωρο την προηγουμενη αγωνιστικη,με πιερικο τωρα.Ανεξηγητο.
    Δεν γινετε να μας εχει κανει πελατες ο πιερικος.Και μαλιστα φετος αυτος ο πιερικος που παει για σωτηρια και σε ενα αδειο γηπεδο που πιο πολυ δικια μας εδρα ηταν παρα δικια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κακός μας δαίμονας αυτός ο Πιερικός...από εποχής της ιστορίας "Παναγιωτόπουλου" και μετά.....δεν πειράζει συνεχίζουμε, Νικάρα και στα εύκολα και στα δύσκολα....οι μεγάλες ομάδες φαίνονται κι από το πως διαχειρίζονται τις δύσκολες στιγμές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή