Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Για αυτογκόλ έκανε λόγο ο Μώραλης!

Για... αυτογκόλ, που θα έπρεπε να αποφευχθεί, έκανε λόγο ο Γιάννης Μώραλης σε δηλώσεις του αναφορικά με το θέμα του αριθμού των ομάδων που θα "ανέβουν" και θα "πέσουν", αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την ΕΠΟ. 

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη η Super League για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού αναφέρθηκε και σε θέματα της επικαιρότητας.
Πρώτα απ' όλα, μίλησε για το κακόγουστο σήριαλ που παρακολουθούμε εδώ και μήνες σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν, χωρίς ο ίδιος να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του:
"Αρμόδια για τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων είναι η ΕΠΟ... 
Είναι ευθύνη δική της και είναι ένα θέμα που έπρεπε να είχε κλείσει πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων. 
Η ΕΠΟ δεν το έκανε, ίσως για να μην δημιουργηθούν προβλήματα με τις δύο λίγκες ή για να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός. 
Η ΕΠΟ λέει ότι τώρα είναι παράνομο να τροποποιήσει τις προκηρύξεις. 
Εμείς λέμε ας παρθεί μια απόφαση, έστω κι αν είναι εναντίον των συμφερόντων της Super League.
Έγινε χθες μια νέα σύσκεψη και η ΕΠΟ ούτε τώρα πήρε απόφαση. Εμείς προτείναμε μια εναλλακτική (σ.σ. δύο ομάδες απ' ευθείας και άλλη μία με μπαράζ) και θεωρούμε ότι η Football League θα έπρεπε να την δεχτεί. 
Δεν αποκλείεται τελικά να πάμε και στα δικαστήρια. Τώρα η Football League έχει ζητήσει μια προθεσμία για να δουν τι θα κάνουν.
Θεωρώ ότι τρία είναι τα σενάρια: Ή συμβιβαζόμαστε, ή αποφασίζει η ΕΠΟ η οποία ζητεί 46 υπογραφές (απ' όλες τις ομάδες δηλαδή) ότι στη συνέχεια δεν θα προσφύγει κανείς, ή προσφεύγουμε οι δύο λίγκες στο Διαιτητικό Δικαστήριο. 
Για το τι θα συμβεί τελικά, δεν ξέρω. Ό,τι εκτίμηση έχω κάνει, έχω πέσει έξω. Πάντως δεν έπρεπε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Πέρασαν οι μήνες χωρίς λόγο και αυτό ζημιώνει όλους μας. Πρέπει να τα αποφεύγουμε αυτά τα αυτογκόλ".
Αξίζει να σημειωθεί, εξάλλου, ότι ο πρόεδρος της Super League διέψευσε κατηγορηματικά ότι ετέθη ή ότι υπάρχει γενικότερα θέμα οικονομικών ανταλλαγμάτων προς τη Football League ώστε η τελευταία να υποχωρήσει...

1 σχόλιο :

  1. Aντε ο Μωραλης θελει να εξυπηρετησεις τα συμφεροντα της λιγκας του και των ομαδων που την απαρτιζουν μηπως καταφερει να σωθει ο ρουλης....Αυτος ο Σαρρης ομως ποσο ακαταλληλος για προεδρος της ΕΠΟ παιζει να ειναι για να αφησε να αρχισουν τα πρωταθληματα χωρις να εχουν επικυρωθει πρωτα οι προκηρυξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή