Επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας τα άρθρα σας και ότιδήποτε θέλετε να σχολιάσουμε ή να καταγγείλετε στο email: bluewhitepassion@gmail.com

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ξένος ο νέος τεχνικός;

Football League: Επίπληξη σε Πάτση, απαλλαγή για Ολυμπιακό Βόλου
Τον νέο προπονητή ανακοινώνει ο Ανδρέας Πάτσης
Ήταν αναμενόμενο μετά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Τζαναβάρα, να αρχίσει η γνωστή προπονητολογία...
Αυτή πάντως πολύ σύντομα θα τελειώσει, αφού ο Ανδρέας Πάτσης φαίνεται πως θέλει να τελειώσει γρήγορα με το θέμα αυτό και μάλλον έχει καταλήξει στο πρόσωπο του νέου τεχνικού ηγέτη της Νίκης Βόλου.

Η οποία στοχεύει ψηλά και είναι λογικό να "κοιτάζει" και ανάλογο προπονητή.
Τα ονόματα των Ελλήνων "ελεύθερων" προπονητών είναι γνωστά, οπότε είναι εύκολο να γράφονται και στα "κυανόλευκα" ρεπορτάζ...
Αυτό δεν πάει να πει όμως ότι ένας απ΄αυτούς τους προπονητές που γράφονται και ακούγονται, θα είναι και ο νέος προπονητής.
Ο Ανδρέας Πάτσης θέλει να κάνει την διαφορά και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ξένο προπονητή, με εμπειρία σε ποδοσφαιρικά προηγμένη χώρα.
Μάλιστα ίσος ο ξένος αυτός προπονητής, να ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού υπάρχει μία κατ΄ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Οι εξελίξεις τρέχουν στην Νίκη Βόλου όπως καταλαβαίνεται και γρήγορα θα έχουμε την ανακοίνωση του νέου προπονητή...

1 σχόλιο :

  1. Mακάρι να βγει σε καλό παιδιά! Άποψή μου βέβαια είναι ότι ο προπονητής πρέπει να είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας..πχ Τεννές που είναι εξπέρ στο να ανεβάζει ομάδες! Πρέπει να γνωρίζει την Ελληνική νοοτροπία κ κυρίως σε μια χρονική περίοδο όπως τώρα που είμαστε στα μισά του πρωταθλήματος (που είναι κ μικρό) κ όχι μόνο δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο για πειράματα αλλά ούτε καν περιθώριο γνωριμίας με τους παίχτες..Εύχομαι η επιλογή να είναι σοβαρή κ πολύ προσεκτική! Πρέπει να επανέλθουμε άμεσα! Φέτος επιβάλλεται να βγούμε οπωσδήποτε πρώτοι!! Όλοι τη Δευτέρα με Γιαννιτσά στο γήπεδο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή